4. elokuuta 2017

Iltakävelyllä


Mulla olis postaamatta vielä reissujuttuja ja käsityöjuttuja ynnä muuta, mutta nyt tekee mieli ennemmin postata äsken otetut iltakävelykuvat. Ei siksi, että nämä olis teknisesti mitään huippuja otoksia - en juuri ehtinyt kameraa säätämään kun taaperon perässä viipotin, vaan siksi että näissä vaan on jotenkin kiva fiilis mielestäni.

Meillä oli kiva pieni iltaretki taaperon kanssa, kun käytiin sillalta katsomassa alla ajavia autoja. Taapero juoksi innoissaan mäkeä ylös ja alas, vilkutti vaan mulle mennessään ja paineli edellä menemään. Välillä löytyi maasta joku kiinnostava kivi, ja välillä täytyi pysähtyä kuuntelemaan linnun laulua tai kaukaa kuulunutta ruohonleikkurin hurinaa. Paljon suurta ja ihmeellistä taaperon maailmassa.




Vielä ihan pieni, mutta samalla jo niin iso poika. ♥ 

2 kommenttia:

  1. Tyylikäs pikkuhurmuri! Meidän aikuisten pitäisi välillä ottaa mallia lapsista ja elää vain hetkestä sekä olla uteliaita ympäristöä kohtaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Melissa! :) Niin pitäisi ehdottomasti! Nyt lapsen kanssa tulee itsekin kiinnitettyä vielä entistäkin enemmän huomiota pieniin asioihin, kun huomaa että lapsen maailmassa ne ovatkin isoja ja ihmeellisiä asioita :)

      Poista