1. lokakuuta 2010

Kasettikassi

Voin kertoa että koulu, sen päälle neljä työpäivää joka viikko, pari isompaa asiakastyötä kouluprojekteina ja vielä pari verkkokurssia ei ole kovin hyvä kombo. :D Vielä kun parina päivänä koulusta pääsee tosiaan vasta kuudelta tai viideltä ja jatkaa kouluhommia vielä kotona niin vähän alkaa jo väsyttämään... Oon vielä niin kova stressaamaan että kaikki tekemättömät hommat jyskyttää koko ajan takaraivossa. Mutta kohta helpottaa, kun vähän vielä jaksaa! :) Ja ahkeruus palkitaan toivottavasti jossain vaiheessa!

Viime aikoina valmistuneet käsityöt ei siis ole mitään ihmeellisiä, vaan lähinnä pikaprojekteja joilla on välillä nollattu vähän nuppia.

Kasettikassi valmistui painamalla vanhalla c-kasetilla kasetin kuvia kassiin. Helppoa ja nopeaa, ja jälki on aika kivaa. :)Näitä kangaskasseja tarvii aina. Mielessä muhii jo vaikka kuinka monta uutta kassi-ideaa, kunhan ehtii toteuttaa!

7 kommenttia:

 1. Tämä on hieno! :)

  Blogissani on sinulle tunnustus, vaikka sinulla nyt näyttääkin jo sellainen olevan =)

  VastaaPoista
 2. Tosi kivoja! :) Täällä ilmoittautuu toinen, jolla vähän pursuilee koulujuttuja jo korvista. Mutta eikö se tästä! Luulen että tää opiskeluun orientoituminen on ottanut taas vähän pidemmän aikaa.. :D

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva tuo kassi! Ihan pakko kyllä kokeilla itsekin :)

  VastaaPoista
 4. Hieno, hieno on! :) Munkin niin pitäs! Varmaan 2vuotta aikonut tehdä kasettiprinttisen paidan tai kassin...:D noh, taitaa olla niitä ikuisuusprojekteja..

  VastaaPoista
 5. everu: Kiitti! :)

  Juulia: Oo, kiitos tunnustuksesta! :)

  annnn: Kiitti, ja tsemppiä sulleki koulun kanssa!

  Epa: Kiitos!

  Laura H: Kiitti. Ja siitä vaan kokeilemaan, on tosi helppoa. :)

  Madam B.C: Kiitos kovasti. :) Mullaki on tää ollu todo-listalla jo monta vuotta, ja vasta nyt sain aikaseks. :D

  VastaaPoista