22. huhtikuuta 2012

Villasukkapäiviä


Niitä on ollut nyt aika monta. Oon ollut nyt tosi monta päivää kipeänä, kuumeessa ja aivan hirveässä flunssassa.

Ja ensi lauantaina on muutto, joten kahden ihmisen elämät täytyisi saada pakattua laatikoihin siihen mennessä, ja sit vielä siivota tämä kämppä kunnolla. On me pakkailtukin, mutta se on kyllä tapahtunut hitaasti kun oon jaksanut pakata aina pari laatikkoa ja sit on pitänyt taas levähtää sohvalla kun huimaa ja on niin tukkoinen olo.

Kaikki sormet ja varpaat ristissä toivotaan nyt et tää flunssa katoais vaikka yön aikana, koska ens viikko on tiukka viikko vaikka olisi kunnossakin. Täysien työpäivien lisäksi tiedossa ois pakkailua, pakkailua, siivoilua ja sit Sami Hedbergin stand up-keikka. Sitä vaihtoehtoa ei uskalleta ajatellakaan, et jos tuo toinenkin pian menisi vielä sairastumaan. Toivotaan että kaikki menee hyvin ja että tulevasta viikosta tulee hyvä. :)

Käsityöjuttuja ehdin postailemaan seuraavan kerran varmaan vasta sitten sieltä uudesta asunnosta, suurin osa käsityö- ja askartelujutuista on pakattu, enkä kyllä tiedä missä välissä enää mitään ehtisin näpertämäänkään. :D

Toivottavasti teillekin tulee hyvä viikko!

17. huhtikuuta 2012

Punaista ja beigeä

Tein taas tilauksesta kihlajaiskortin.


Mies tuumasi valmiista kortista että tulipa jouluinen. Itselleni ei korttia tehdessä tullut edes mieleen että siitä tulisi jotenkin jouluinen kortti, ja varmaan se onkin vaan tuo punaisen ja beigen yhdistelmä josta se joulu tuli mieleen.. :D Tai ainakin toivon niin.

Vaikka aika talviseltapa ulkonakin on näyttänyt, räntää tullut taivaan täydeltä koko päivän..

14. huhtikuuta 2012

Korupuu


Ostin Villagesta muutama viikko sitten puisen, mustan korupuun. Kakkoslaatu oli alennuksessa kympillä, koska maalauspinta ei ollut tasainen, ja mun mielestä se epätasaisuus teki siitä vaan paremman.


En missään nimessä aio kuormittaa tuota kaikilla koruillani, koska niitä on paljon, ja tuo korupuu on kauniimpi kun siinä ei roiku kovin montaa korua. Mulla siinä roikkuu pari eniten tän hetkisessä käytössä olevaa korua, ja alhaalla säilyy kätevästi kellot ja sormukset.

11. huhtikuuta 2012

Pääsiäismunia ja pikkusukkia


Pääsiäinen meni osittain töissä ja muuten sitten perheitä tavaten. Päivät hurahti ohi tosi nopeasti. Pääsiäismuniakin tuli tuhottua... ja taas pelattua montaa lautapeliäkin. Meillä kaikkien juhlapyhien kohokohtia on lukemattomat pelihetket, kun pelataan pelejä toistensa perään porukalla.


Tänään lähti postiin tilaussukat, taas yhdet tennarisukat vauvan jalkoihin. Tällä kertaa keväisen turkooseina. :)


Oon tikutellut muutamat tuollaiset tennarisukat turkooseina ja oransseina jo valmiiksi myyntiä varten, odottelevat vaan merkkien virkkaamista ja nauhojen punomista. Tuntuu et sukat kutoo nopeammin kuin tekee sit sen loppuviimeistelyn eli virkkaa merkit, laittaa nauhat ja päättelee langat. Se itse kutominen on nopeaa, mutta kaikki muu yllättävän työlästä... :D Toisaalta on noiden kutominen aika koukuttavaakin, tekis mieli kokeilla vaikka mitä herkullisia värejä kun niistä tulee väkisinkin aika söpöjä.

6. huhtikuuta 2012

Keväthääparille

Hääkortiksi maaliskuisia keväthäitään juhliville lähti vaaleanpunainen avattava kortti.


Leimasin on Nea-Idean, ja leimaus on tehty kullanvärisellä kohojauheella embossaamalla. Kuviopaperi on tildaa, ja lisänä on muutamia erilaisia paperikukkia.

5. huhtikuuta 2012

TunnustuksiaLiebster tarkoittaa rakastettua tai suosikkia, sain tämän tunnustuksen Annalta Pophamster-blogista, kiitos!

Tunnustuksen säännöt:

1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi sen sinulle.

2. Valitse viisi suosikki blogiasi (joilla siis alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.

3. Kopioi ja liitä palkinto blogiisi.

4. Toivo, että ihmiset joille lähetit palkinnon antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikki blogilleen!
 
Sain jo aiemmin samanlaisen tunnustuksen myös Serralta, joten tässä nyt yhteensä se viisi suosikkiblogia joilla on alle 200 lukijaa. Tuo lukijoiden määrä on vähän hankala käsite, koska se riippuu siitä miltä kannalta katsoo, mutta tässä nyt varmaan haetaan tuota sivupalkin lukijoiden määrää koska sitä on helpoin tarkastella. :)
 
- Mai makings: Hyväntuulinen blogi jossa ihania ja idearikkaita askartelujuttuja!

- Maikin kontti: Kauniita ja taitavasti tehtyjä käsitöitä.

- Villaviidakko:  Taivavia neuleita ja ompeluksia.

- Needles and roses - Ihania käsitöitä ja leivontaideoita.

- Korttipaja SannaS: Upeita kortteja!

Sain Serralta myös toisen haasteen, jossa pitää listata hyvän mielen aiheuttajia ja jakaa haaste edelleen viidelle blogille. Jätän tämän haasteen nyt jakamatta eteenpäin, mutta tänään hyvää mieltä ovat aiheuttaneet:
- Siivottu koti
- Suklaa
- Neulominen
- Lähestyvä pääsiäinen ja yhteinen aika perheen kanssa.

Mukavaa pääsiäisen aikaa kaikille lukijoilleni! :)

4. huhtikuuta 2012

Perhoskortti


Keväinen perhoskortti syntyi ihanista perhostarroista joita bongasin suomalaisesta kirjakaupasta.


Lisänä paria väreihin sopivaa paperia, ja simppeli kortti oli valmis. :)