30. tammikuuta 2020

Designia netistä


Kaupallisessa yhteistyössä Designkaupat.fi

En tiedä onko syynä mun viime vuosien äitiyslomat ja suurempi kotona vietetty aika, vai ihan vaan nykyaika älypuhelimineen, mutta minä ainakin käytän nykyisin enemmän aikaani nettishoppailen kuin konkreettisesti kauppoja kierrellen. Nettishoppailu mahdollistaa ostosten teon kotisohvalta, mutta kaikista suurin etu siinä mielestäni on hintojen vertailu helposti. Siinä missä vielä kymmenen vuotta sitten tuli ravattua kaupoista toiseen hintavertaillen varsinkin isompien ostosten kanssa, on se nykyään huomattavasti nopeampaa ja mukavampaa kun sen voi tehdä kotisohvalta netissä. Kahden pienen lapsen äitinä oon tosi kiitollinen siitä, että ostokset voi pitkälti hoitaa iltaisin lasten nukahdettua kotoa, sen sijaan että pitäisi lasten kanssa kierrellä kaupoissa vertailemassa.

Aika monelle on varmaan tuttua vaatteiden tai matkojen ostaminen netistä, ja varsinkin matkojen osalta moni on varmasti käyttänyt nettivustoja jotka kokoavat lentohintoja tai hotellihintoja yhteen eri sivustoilta - ne olivat minunkin ensimmäinen kokemukseni tämäntyyppisiin sivustoihin jo kymmenen vuotta sitten.

Mutta tiesitkö, että voit ostaa myös designhuonekalut netistä ja vertailla niidenkin hintoja yhdellä sivustolla? Designkaupat.fi kokoaa yhteen monen eri verkkokaupan tarjonnan sisustuksen ja designin saralta. Sivustolta löytyy muun muassa Finnish design shop, Stockmann, Hobby Hall, RoyalDesign.fi, Rum21, Nordic Nest, Jotex ja Iittala. Merkkivalikoimasta puolestaan löytyy kaikki tunnetuimmat merkit Marimekosta Artekiin ja Kartelliin.
Itse olen viime aikoina etsiskellyt varsinkin valaisimia, sillä myin vuodenvaihteessa meidän vanhat yöpöytien valaisimet makkarista. En ihan tarkalleen tiedä minkälaisen valaisimen tahtoisin, joten olen selaillut ja vertaillut paljon tutkien vaihtoehtoja ja miettien mikä meille sopisi. Jos budjetti olisi rajaton, niin olisin löytänyt jo monta ihanaa valaisinta, mutta näin hoitovapaalta juuri töihin palanneena täytyy vielä etsiskellä valaisinta joka miellyttää silmää ja mahtuu budjettiin. Tämä sivusto on etsinnässä hyvänä apuna, sillä tuotteita voi etsiskellä joko kategorian, hinnan tai tietyn merkin mukaan. Vertailu näyttää myös toimituskulujen suuruuden ja arvioidun toimitusajan, mikä helpottaa vertailua tosi paljon.


Onko designkaupat.fi teille tuttu sivusto, tai oletteko käyttäneet muita vastaavia sivustoja? :)