Info


Kuka?


Kolmekymppinen Oululainen tekstiili- ja vaatetustekniikan insinööri sekä kahden pienen pojan äiti, jonka vapaa-aika kuluu kaikenlaisen käsillä tekemisen parissa. Innostuu usein ja täysillä, ei lue käyttöohjeita vaan kokeilee ja oppii kantapään kautta.

Rakastaa värejä, suunnittelua, vaniljateetä, tekemisen riemua, haaveilua, luovia hetkiä, haasteita, vaatteita, kenkiä, kauniita koteja, valoisuutta, leikkokukkia, villasukkia, graafisia kuvioita, suklaata, kauniita kankaita, neulepuikkojen kilinää, luontoa, kesää, kotia, läheisiä ihmisiä ja pieniä kauniita asioita. Sekä kaikkea mikä kimaltaa.

Aikoo oppia kakkujen koristelua, kärsivällisyyttä, rentoa asennetta ja valokuvausta.


Mitä?

Blogi täyttyy itse tekemisen riemusta ja kokeiluista. Täällä askarrellaan, neulotaan, virkataan, leivotaan, tuunataan ja ommellaan. Aika usein haaraudutaan polulta ja puhutaan perhe-elämästä, sisustuksesta, vaatteista ja muista kiinnostavista ja askarruttavista aiheista, tai jaetaan vain arjen pieniä hetkiä tai kameran muistikortille tallentuneita otoksia. Toivottavasti myös innostetaan muitakin tekemään itse!

Kaikki blogissa esittelemäni käsityöideat on tarkoitettu kaikille inspiraatioksi ja niitä saa soveltaa vapaasti omaan käyttöön, mutta toivoisin tekijänoikeuksia kunnioitettavan niin, ettei omilla ohjeillani tai ideoillani tehtäisi tuotteita myyntiin! Myös kaikki blogin kuvat ovat itse ottamiani (mikäli ei toisin mainita), joten ethän lainaa kuviani ilman lupaa!