28. kesäkuuta 2012

Tuunatut yrttipurkit


Sinellin Design Teamin kesäkuun projektina oli Sinellin Tuunauskesä-kampanjan teeman mukaisesti tuunata jostain vanhasta tavarasta uutta.

Kun projekteista tuli puhetta, oli mulla into päällä parvekkeenlaittamisen kanssa, joten heti tuli mieleen tuunata yrteille ruukkuja. Minulle lähetettiin DT-paketissa muun muassa akryylimaaleja, turkoosia liitutaulumaalia sekä pitsinauhaa projektia varten.


Pohjamaalasin pienen saviruukun kolme kertaa valkoisella akryylimaalilla ja sen jälkeen maalasin yläreunan vielä harmaalla. Sydämen hahmottelin ruukkuun lyijykynällä, ja maalasin pari kerrosta turkoosilla liitutaulumaalilla.
Lopuksi liimasin pitsin paikoilleen, ja kirjoitin liidulla ruukkuun yrtin nimen. Seuraavaksi täytyisi enää kylvää siemenet, ne on jo ostettukin!

Mulla on pari purkkia vielä odottamassa tuunausta. Täytyy tarttua taas siveltimeen kun ehtii. :) Näähän ois kivoja kesäviemisiä kyläpaikkoihinkin!

26. kesäkuuta 2012

Vihreää alkukesän hääparille


Pari viikkoa sitten juhlittiin serkkuni häitä. Vihreä sopii alkukesään, ja vihreä on ainakin aikoinaan ollut kyseisen morsiamen lempiväri, joten se valikoitui siksi hääkortinkin väriksi.Paperit ovat papermanian paperikosta, sydämet on leikattu kuvioleikkurilla valkoiselle paperille ja onnitteluteksti on embossattu kultaisella. Lisäksi vain helmitarroja.

Kiirettä on pitänyt, joten blogi on jäänyt vähän taka-alalle. Kamerassakin on vielä purkamatta parin viikon kuvat... :) Yritän tsempata jatkossa vähän paremmin! :D

17. kesäkuuta 2012

Valmistujaiskortti


Serkkutyttö valmistui amk:sta musiikkipedagogiksi, joten oli aihetta askarrella onnittelukortti.


Korttiin piti tietysti käyttää tuota ihanaa Teippitarhan piano-kuvioteippiä, kun musiikki kerran aiheeseen liittyi. The Greeting farmin leimakuva on väritetty promarkereilla, ja tekstileimasin on Nea-Idean. Kuviollinen paperi on tildaa, ja lisänä on pätkä mustaa kiiltävää punchinellaa sekä helmitarroja.

11. kesäkuuta 2012

Rakkausviiri ja uudet verhot

Yhtenä iltana iski inspiraatio, ja tuloksena syntyi love-viiri keittiön seinälle. Leikkasin turkoosista kankaasta viirit, huolittelin ne reunoistaan siksakilla ja ompelin viirit juuttinaruun. Kirjaimet on leikattu huovasta ja applikoitu siksakilla.

Verhon tein Anttilan alelaarista löytyneestä sivuverhosta. Halusin keittiöön vain kapan, mutta ikkunan leveys on kuitenkin vähän reilut 2 metriä joten kappakankaan ostaminen olisi tullut aika kalliiksi, kun kangasta olisi pitänyt ostaa kuitenkin pituussuunnassa ikkunan leveyden verran. Olin myös vähän kranttu kun halusin vaaleapohjaisen verhon jossa olisi turkoosilla jotain pientä kuviota, joten eihän sellaista kangaskaupoista löytynyt. Anttilan alelaarissa kuitenkin odotti yksi kappale sivuverhoja varsin edullisella hintalapulla, joten leikkasin sen pystysuunnassa kahtia ja huolittelin reunat, ja kappa oli valmis. :)

Huomenna herätyskello soi neljän aikaan, joten taitaa olla aika sulkea tietokone.. :D En vain ikinä saa aikaisin unta jos aamulla on aikainen lähtö johonkin reissuun, mutta onneksi huomenna matka taittuu junalla joten aamutorkut onnistuu vaikka yöuent jääkin lyhyiksi.
Juna vie koulutusmatkalle Helsinkiin, jännää siis tiedossa!

5. kesäkuuta 2012

Ylioppilaskortti


Ylioppilaspojalle syntyi onnittelukortti vedenvihreällä taustapaperilla, ja ripauksilla turkoosia sekä limenvihreää.


Tähdet on stanssattu sizzixin erikokoisilla tähtistansseilla, ja molemmat leimasimet on Nea-idean. Yo-lakin leimasin tarkoituksella haaleammaksi, ja värittelin sitten tussilla lippaan varjostuksia.
Simppeliä ja raikasta!