6. kesäkuuta 2018

Kaiku - kirjoneulesukat vauvalle ♥ OHJE!


Huomasin neuloessani jälleen uusia Kaiku- kirjoneulesukkia, että en ole ikinä muistanut julkaista tätä ohjetta täällä blogin puolella. Tämä ohjehan julkaistiin alunperin Kotiblogit- lehdessä vuosi sitten. :)

Ohje löytyy nyt sivupalkista PDF-tiedostona, ja se aukeaa myös klikkaamalla tästä, josta se on helppo avata tai vaikkapa tulostaa talteen.Ihania neulontahetkiä Kaiku -sukkien parissa! Jos neulotte tällä ohjeella sukkia, niin olisi ihanaa jos linkkaisitte kuvia valmiista sukistanne vaikka tänne kommenttiboksiin! On aina kivaa nähdä millaisia sukkia omilla sukkaohjeilla syntyykään. :)

3 kommenttia:

 1. Hei, kumpikaan linkki ei auennut ja nyt olisi kova kiire neuloa pari päivää sitten syntyneelle vauvelille sukat. Malli näyttää kivalle ja taitaa myös pysyä pikkuisen potkijan jalassa nilkkaresorin vuoksi. Kiitos ohjeesta ja aurinkoa kesääsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Pitäisi kyllä toimia, testasin kahdella eri tietokoneella ja useammalla selaimella, ja mobiilissa kahdella eri kännykällä kun mieskin kävi testaamassa - ja meillä aukeaa kyllä molemmat linkit ihan normaalisti. Testaa vielä eri selainta että aukeaisiko sillä? Jos et saa toimimaan niin täytyy selvitellä että missä vika, ja että onko vika muillakin...

   Ja kiitos, samoin aurinkoista kesää sinulle! Toivottavasti saat linkin toimimaan ja pääset neulomaan :) Laita viestiä mikäli ei vieläkään aukea niin katsotaan mitä voin tehdä.

   Poista
 2. Eikös nämä ole Hilmasukat eikä Kaiku??

  VastaaPoista