23. heinäkuuta 2012

Loma!

Mulla alko tänään kesäloma. :) Lomakiireitä piisaa, mutta nyt on hyvä fiilis!

Meillä on työpaikalla tapana viedä työkavereille herkkuja lomalle jäädessä, joten leivoin loppuviikolla muffineita.


Muffineissa on tavallinen vaalea pohja, jonka taikinaan nakkasin paloiteltua maitosuklaata. Päällä kuorrute joka on tehty sekoittamalla suunnilleen puolet ja puolet maustamatonta tuorejuustoa ja nutellaa. Päälle ripsautin vielä valkosuklaata hippuina. :)

Tuunasin myös Timon siskon juhlamekon ompelemalla siihen käsin pikkupistoin paljettinauhaa vyötärölle. Parin tunnin projekti, mutta mekosta tuli nätti ja entistä juhlavampi. :)


Ja kyläilijöille tarjosin pikakakkua. Kaupasta valmis marenkikakkupohja, siihen päälle kerros ensin tuota muffininkin päällä ollutta tuorejuusto-nutellalevitettä, sitten kerros kermavaahtoa ja lopuksi päälle läjä mansikoita. :)


Kokkolassa on ollut Europpalainen ruiokatori kävelykadulla nyt viimeiset viisi päivää, voi mitä ihania tuoksuja keskustassa on leijunut! Kuvia ei tullut otettua vaikka muutamaankin kertaan siitä läpi kävelin, kun kameraa ei tule ikinä otettua mukaan... Mutta herkulliselta näytti!

4 kommenttia:

  1. Herkullisen näköiset leipomukset ja loistava idea tuo tuorejuusto-nutellasekoitus!

    Oikein hyvää ja rentouttavaa lomaa!!

    VastaaPoista
  2. Ihanan näköinen kuorrutus muffinin päällä - mitäs ihmettä on nutella?

    Kauniisti tuunattu mekko!

    VastaaPoista
  3. Inka, idean tuollaiseen sekoitukseen bongasin alunperin joskus aikoinaan Kinuskikissa blogista. :) Oon tehnyt tuollaisella täytekakunpäällekin pursotuksia. Ja kiitoksia kovasti!

    Maikki, kiitos! :) Nutella on pähkinäsuklaalevitettä.

    VastaaPoista