4. lokakuuta 2012

Potentiaalii


Elämä on aika hektistä tällä hetkellä. Sellaisesta arjen luksuksesta kuin vapaapäivästä olen nauttinut viimeksi elokuussa. Syyskuu ja tämä lokakuun alku on siis mennyt kahdessa työssä ja kahdessa eri kaupungissa, kuten mun syksyt yleensäkin. Oon siis ollut normityöni ohella vanhempieni perunatilalla ympäripyöreää työpäivää aamuhämärästä iltapimeään, ja elämä on ollut urheilukassissa nyt viisi viikkoa. :D

Blogia ei juuri ole ehtinyt päivitellä tai käsitöitä tehdä, mutta pää pursuaa jo kaikenlaista ideaa, joita alan toteutella kun elämä tästä vähän normalisoituu. Niin, ja kunhan oikean käden rasituksesta tullut jännetuppitulehdus pääsee paranemaan.

Jos kaikki menee putkeen niin sunnuntaina mulla on vihdoin vapaapäivä! :D Oon mielessäni buukannut sen jo täyteen sitä ja tätä tehtävää, mutta jos siltä tuntuu niin hyvällä omalla tunnolla saa kyllä vaikka vaan laiskotellakin.


Jukka Poika- Potentiaali on raikanut Peltoreista pitkin syksyä, ja se on kyllä kolahtanut ja kovaa. Kunnelkaa, miettikää - ja uskaltakaa! Mäkin aion viimein uskaltaa kattoa että löytyykö sitä potentiaalia, suunnitteilla on tuotteita jotka on tarkoitus saattaa myyntiin asti. Täytyy vaan uskaltaa. :)

2 kommenttia:

  1. Moikka! Voisitko kirjottaa postauksen nuista bannerin villasukista? Ihanat! Ohje ois siis kiva :) .

    VastaaPoista
  2. Heippa! Esim täältä löytyy: http://sweetsweetthings.blogspot.fi/2011/10/novita-sukkalehti.html. Malli on siis suunnittelemani ja ohje omani, mutta valitettavasti en voi sitä täällä julkaista koska lehti on vielä myynnissä. Myöhemmin ohje tulee varmasti myös Novitan omille sivuille. :) Mutta kiitoksia kovasti!

    VastaaPoista