20. syyskuuta 2016

Kysy!


Haluaisitko kysyä minulta jotain? Elämästäni, käsitöistä, lempiruuistani tai mistä ikinä haluaisittekaan tietää! Nyt saa kysyä. :) En ole aiemmin tehnyt blogiini näitä perinteisiä kysymyspostauksia, mutta blogin täyttäessä pian 7 vuotta voisi nyt olla tämän klassisen kysymyspostauksen aika. :) Rakastan täyttää kyselyitä ja lapsena ystäväkirjojen kysymyksiin vastailu oli ihan mun lemppariajanvietettäni, joten toivottavasti teiltä löytyy nyt jotain kysyttävääkin että pääsen vastailemaan. :)Kommenttiboksi on nyt vapaa kysymyksille, kaikkea saa kysyä - vastailen niihin sitten omassa postauksessaan. :) Mun blogini lukijat ovat osoittautuneet niin hyviksi tyypeiksi, että lienee turhaa muistuttaakaan tästä - mutta laitetaan nyt kuitenkin että toki mahdolliset mauttomuudet jätän julkaisematta ja vastaamatta - vaikken uskokaan että tänne sellaisia kysymyksiä eksyykään kun ootte niin fiksua porukkaa. :)

Aikaa jättää kysymyksiä on vaikkapa tämä loppuviikko sunnuntaihin asti. :) Nyt vaan kyselemään!

11 kommenttia:

 1. Mikä on mieleenpainuvin muisto omasta äitiydestäsi?
  Mikä on raskainta äitinä olossa?
  Haluaisitko lisää lapsia?
  Ihanin yllätys, jonka miehesi voisi järjestää?
  Suosikkikäsityötekniikka?
  Paras kotimaan matkakohde?
  Top 3 bravuuriruokasi kotona?
  Odotatko joulua?
  Lempijoululaulusi?
  Lempikukkasi?
  Millä taltutat makeanhimon?
  Suosikkisi vauvanvaatemerkeistä?
  Suosikkisi kankaidenvalmistajista? (Onko joku merkki, jonka kankaat olet todennut hyviksi ja laadukkaiksi, entäpä joku, joka on ollutkin pettymys?)
  Tärkein asia, jonka haluaisit kertoa tulevalle äidille synnytyksestä? Entä loppuraskaudesta ja äitiydestä?

  Voisitko muuten tehdä vielä postauksen siitä tunikasta, josta edellisessä postauksessa kerroit? Tosiaan äitiys tulee minullekin alkuvuodesta ajankohtaiseksi, ja haluaisin ommella kivoja mekkoja/tunikoita ja olen blogeista etsinyt inspiraatiota :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi hyviä kysymyksiä, kiitos vaan! :) Tuo tunika on jo aika käytetyn näköinen, mutta miksipäs ei - on se mulla edelleen niin paljon käytössä. :) Yritänpä saada sen kuvattua tänne vielä joskus!

   Poista
 2. Paras elokuva, jonka olet nähnyt?
  Elämäntarkoitus?
  Lempivuodenaikasi?
  Lempikaupunkisi Suomessa?
  Parasta blogin pitämisessä?
  Mistä kotityöstä pidät? Mistä et?
  Missä olet 10 vuoden kuluttua?
  ~Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä kysymyksiä, kiitos näistä! :) Palailen vastauksien kanssa omassa postauksessaan.

   Poista
 3. Hei! Minä jo kerran kommentoin mutta jostain syystä viesti ei onnistunut. Mitä teet työksesi? Aiotko olla vielä pitkään vauvan kanssa kotona? Lempireseptisi suolaisista leivonnaisista? Oletko viihtynyt Oulussa? Haaveiletteko takaisinmuutosta kotiseudulle? Kiitos kivasta blogista! Olen jo monta vuotta seurannut sitä "taustalla" kommentoimatta:).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, ja kiva kun vihdoin kommentoit! :) Hyviä kysymyksiäkin sulla... :)

   Poista
 4. Minäkin haluaisin tietää enemmän työstäsi. Myös reseptit ovat tervetulleita, esim. viikon ruokalista? Päivä kanssasi-tyyppiset postaukset ovat myös aina mielenkiintoisia. Myös helpot neuleohjeet olis kivoja :)
  Ellen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivoja kysymyksiä ja postausehdotuksia, päivä kanssani- postauskin ois muuten hauska joskus tehdä, enpä oo sellaistakaan koskaan nimittäin tehnyt. :)

   Poista
 5. Heipsan!

  Mie neulootikkona olisin kiinnostunut kysymään seuraavanlaisia: Mikä on siun lempilanka sukkiin kun itse neulot tai kun itse sukkia käytät? Mitkä ovat lempipuikkosi ja minkäkokoisia käytät eniten? :) Onko sinulla kesken monta projektia samaan aikaan vai oletko niin tomera, että teet vain yhden neulomuksen /virkkuun kerrallaan valmiiksi asti? :D

  Kaikkea ihanaa siun alkaneeseen viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa viikkoa sinullekin, ja kiitos hyvistä kysymyksistäsi! :)

   Poista
  2. Mistä sait idean ruveta kirjoittamaan blogia?

   Poista