23. joulukuuta 2016

Makea Joulu


Arviointikappale kirjasta saatu kustantajaltaOon selaillut tämän kirjan nyt muutaman viikon aikana jo ihan hiirenkorville, ja oon vaan aivan fiiliksissä miten ihana kirja tämä on! Kyseessä on siis Emma Iivanaisen uutuus Emman makea joulu.

Kirjassa on todella (siis todella!) kauniit kuvat, ja ihanat reseptit - paljon ideoita ja inspiraatiota. Tässä kirjassa yksi parhaita juttuja on se, että reseptejä on vaikeustasoltaan laidasta laitaan, helpoista ja nopeista paljon haastavampiin leipomuksiin. Voi siis aloittaa helpoista, ja siirtyä vaikeampiin taitojen karttuessa. :)

Mä tein ekana kirjasta simppeleitä konvehteja, Peanut Butter Cupseja. Oon aivan rakastunut maapähkinävoin ja suklaan yhdistelmään, joten tottakai tää täytyi heti testata. Ohjeessa oli käytetty suklaana maitosuklaata, mutta mä tein nämä konvehtini tummasta suklaasta. Tosi helppoja ja nopeita, mutta ihan älyttömän hyviä! Ajattelin tehdä näitä jouluksi lisää, sillä kuvien konvehdit on ylläri ylläri syöty jo.


Kirjan upeaa kanelitähtipullaa mun oli tarkoitus testata myös jo ennen joulua, mutta en sitten ehtinyt. Tää olis tosi upea jouluvieminenkin!
Nämä hauskat piparitikkarit maistuis varmasti lapsille, ja ois hauskan näköisiä joulupöydässä vaikka kauniissa purkissa. :)

Vitsit mitä herkkuja! Onneksi nämä herkut kirjan nimestä huolimatta käy muihinkin vuodenaikoihin kuin jouluun, sillä aion ehdottomasti joulun jälkeen alkaa tehtailla tästä enemmänkin herkkuja kunhan ehdin. :)

Mua harmittaa kun keväällä sain kutsun (olin itseasiassa synnyttämässä, muistan kun luin tuon sähköpostin synnytyssalissa kun vielä odoteltiin poikaa syntyväksi :D) Emma Iivanaisen Kakkupäivään Helsinkiin, jossa oltaisiin siis päästy koko päiväksi Emman oppiin harjoittelemaan kakkujen tekemistä. Silloin manasin eniten ikinä sitä, että asun näin kaukana etten pysty osallistumaan - harmitti niin vietävästi koska olis ollut ihan unelmien täyttymys päästä kakkukurssille ja vielä Emman oppiin! No, aina ei voi voittaa, ja olihan mulla puuhaa sit kevääksi kotonakin.. ;) Onneksi on kuitenkin kirjat!

Tää Emman uutuuskirja nousi kyllä heti mun leivontakirjahyllyni suosikkeihin. :) Mikä on sun lemppari leivontakirjasi? 

2 kommenttia:

  1. Kinuskikissat on suosikkejani. Kaikki mitä olen niistä tehnyt, on myös onnistuneet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ne on munkin suosikkeja myös, aina onnistuu niillä ohjeilla! :)

      Poista