15. helmikuuta 2010

Posti toi

Tänään tuli kyllä mieluista ja odotettua postia! :) Viimeviikkoisen nettikirjakaupassa sekoamiseni tulos eli tällainen läjä kirjoja odotti postissa.


Päivi Talvenmaan Tekstiilit ja ympäristö, Pam Allenin & Ann Buddin Wrap Style ja Yoshiko Tsukiorin Ihanat mekot ja tunikat. :) Päivi Talvenmaan kirja on lähinnä koulujuttuja varten, ja nuo muut kaksi taas lähinnä vapaa-aikaa varten. :PWrap Style ja Ihanat mekot ja tunikat on molemmat olleet haavelistalla jo pitkään koska molemmissa on paljon ihania ohjeita, mutta en ole raaskinut niitä kotiuttaa korkeahkojen hintojen takia. Nyt nämä oli molemmat n. 15 € Adlibriksessä, joten eihän noilla hinnoilla enää voinut muuta kuin klikata ne ostoskoriin. ;)

Rakastan kirjoja ja kirjojen omistamista, mielestäni ei ole sama asia lainata kirjastosta kuin omistaa kirja. Omat kirjat ovat minulle aarteita ja jotenkin arvokkaita. Tokikaan en silti pysty opiskelijan varoilla ostamaan juurikaan kirjoja vaan pakon sanelemana joudun tyytymään lähinnä kellastuneisiin laina-opuksiin, mutta kaikkein mieluiten omistaisin kaikki ihanuudet omassa hyllyssäni. :) Tämä koskee kaikkia muitakin kirjoja, mutta käsityö- ja muotikirjat ovat sitten niitä poikkeuksia joihin välillä raaskin ropojani sijoittaa. ;) Näitähän voi aina perustella opiskeluilla ja sillä että tarvitsee alan kirjallisuutta! :D

Hyvät kirjat luen uudelleen ja uudelleen, ja käsityö- ja muotikirjojani selailen varmasti kunnes sivut irtoilevat. Hassua sinänsä että vaikka hyvästä kirjasta irtoaa varmasti iloa pidemmäksi aikaa kuin jostain paidasta, laitan paljon helpommin kaksikymppisen siihen paitaan kuin kirjaan.

En edes omista vielä kovin paljoa käsityö- ja muotikirjoja. Kokoelma kuitenkin kasvaa hitaasti mutta varmasti. :)

6 kommenttia:

 1. Tuon tunika kirjan minäkin voisin ottaa! Siellä on aika ihania malleja

  VastaaPoista
 2. Epa: joo niin on, tosi monta sellaista jotka on pakko tehdä. :)

  VastaaPoista
 3. annnn: Kyllä! Vielä ku ehtis nyt kunnolla paneutua noihin ja alkaa toteuttamaan ohjeita. :)

  VastaaPoista
 4. Ihania kirjoja! :) Kiva löytää toinen "samanlainen kirjojen ystävä". Sanoit hyvin, ei ole sama asia lainata kirja kirjastosta tai omistaa se. Eihän sitä lainattua kirjaa voi ikuisuutta pitää, ja varsinkin jos siinä on paljon hyviä juttuja, mitä voi selailla uudelleen ja uudelleen. Mieluumminhan se kirja löytyisi omasta hyllystä kuin kirjaston hyllystä :)

  VastaaPoista
 5. Jenna: Teen usein niinki et jos oon lainannu kirjastosta jonku hyvän kirjan, niin saatan myöhemmin ostaa sen omaksi. :) Tämä koskee myös romaaneja, tykkään lukea hyviä kirjoja uudestaan ja uudestaan, en ole niitä tyyppejä jotka lukevat kirjat vain kerran läpi. :) Harmi vaan et romaanit on omassa hyllyssä lähinnä pokkari-versioina..

  VastaaPoista