21. helmikuuta 2010

Snickers-muffineita työkavereille


Lopetin työt vanhassa työpaikassani vaateliikkeessä, jossa olen työskennellyt koulun ohella viikonloppuja ja iltoja sekä kaksi edellistä kesää. Oon viihtyny siellä tosi hyvin; työkaverit on mahtavia ja työ on ollut mukavaa, vaikkakin kiireistä. :) Nyt kuitenkin tuli sellainen tilanne että toisesta vaateliikkeestä tarjottiin parempaa sopimusta, joten edessä on nyt työpaikan vaihdos. :) Vähän haikealta tuntuu työpaikan vaihtaminen, vaikka ihan oma päätökseni onkin, ja vaikka innolla odotankin uutta työtä. :) Vanhassa työpaikassani ei välttämättä olisi ollut ensi kesälle tarjota niin hyvin tunteja kuin nyt tuolla uudessa paikassa saan tehdä, ja opiskelijalle kaikki roposet on tärkeitä. :) Ja tottakai uudenlainen työkokemus on plussaa. Vanha työpaikkani on nuortenvaateketju, jossa asiakkaita ei palvella henkilökohtaisesti, mutta uusi työpaikka on naisten ja miesten klassisella osastolla, jossa asiakkaat palvellaan alusta loppuun. :)

Tykkään asiakaspalvelutyöstä, ja vanhassa paikassa oon vähän harmitellutkin sitä että asiakkaisiin saa kontaktin käytännössä vain kassalla, joten innolla odotan tuota henkilökohtaista palvelua. :) Vaikka tottakai myös jännittää! Loppuviikolla olis ensimmäiset työvuorot uudessa paikassa.

Vanhaan työpaikkaan leivoin työkavereille läksiäisiksi Snickers-muffineita Marien ohjeella. Näistä tuli kyllä hyviä! Ihan hyvä varmaan että itse kärsi syödä vaan pari, loput meni työpaikalle. ;) Kortinkin tein, mutta siihen ei ollut kauheasti aikaa panostaa joten aika simppelihän siitä tuli. :)





Näitä tulee kyllä ihan varmasti tehtyä uudestaankin! Itsehän oon niin perso suklaalle että yleensä mitä suklaisempi leivos, sen parempi! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti