12. helmikuuta 2012

Paperinaruruusut

Pyörittelin eilen ja tänään tv:tä katsoessa paperinarua auki, ja taittelin siitä paperinaruruusuja.


Kokeilin tehdä ruusuja vaikka minkä levyisistä suikaleista, ja kaikenkaikkiaan ruusuja syntyi kymmenen. Neljä isoa, oikean ruusun kokoista, ja sitten läjä erikokoisia pienempiä.


En tiedä mitä näistä lopulta tulee, mutta nättejä ne on. :) Selkeä ohje löytyi googlettamalla ainakin täältä.

12 kommenttia:

 1. Olet tullut haastetuksi ja sait samalla myös tunnustuksen :) käy katsomassa blogistani: http://serrascrafts.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. KahviKaneli, kiitos! :)

  pirjo sylvia, kiitoksia! :)

  Serra, täytyypä tulla blogiisi kurkkaamaan mistä on kyse. :)

  VastaaPoista
 3. Todella kauniita! vau. :)
  blogissani on sinulle haaste :)

  VastaaPoista
 4. Bongasin sun blogisi ja nää ihanat ruusut :) En voinut olla jakamatta ajatuksiani näistä ihanuuksista! Meillä oli siis vuosi takaperin häissämme juuri samaisia ruusuja tosin valkeina, niillä koristimme pöydät ja kaiken. Niitä oli pilvin pimein, ja oli ihana värkätä niitä. Tein siis melkein kaikki itse ja niitä oli PALjon. Häiden jälkeen ystävät ja sukulaiset tulivat pyytämään ohjeita näihin ja pääsin helpoimmalla jakamalla ruusuja kaikille. No, niitä sitten on meillä ja muilla tutuillani sisustuksessa ympäri kotia. Eli loistava sisustusinstrumentti!! :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi, on varmasti ollut nättiä! :) En vaan tiedä että miten noita kotiin laittaisi, miten olet siis sisustuksessa noita käyttänyt?

  VastaaPoista
 6. No siis mä oon käyttäny niitä erilaisissa asetelmissa olohuoneen pöydillä tai tasoilla ja sit mä oon ripustanu seinään köynnökseksi pystysuunnassa esim. teippaamalla ja lisäsin vielä ledivalot niiden sekaan.. haastavaa selittää mut niitähän pystyy kiinnittämään ja ripustamaan ihan minne vaan. Kliseisesti sanottuna: ainoastaan mielikuvitus on rajana! :)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi, joo no täytyypä mietiskellä että mihin näitä laittais. :)

  VastaaPoista
 8. Kauniita ruusuja oot tehny :) Etenkin tuo väri on mukava eloisa, ilmeisesti joku monivärinen paperinaru kyseessä? Ite oon jemmannut valkoisen vyyhdin paperinarua kranssiprojektiin. Näin eräillä käsityömessuilla upean kranssin, joka oli täynnä näitä paperinarukukkia. Niissä kukissa ei ollut varsia, vaan ne oli liimattu kuulemma pohjaan ihan vaan kuumaliimalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, anteeksi että kommenttisi on jäänyt vaille vastausta! Mulla näissä käytössä on siis monivärinen paperinaru. Mäkin oon nähnyt noita kransseja, ne on upeita! Niihin vaan saa tehdä aika paljon kukkia. :)

   Poista