24. heinäkuuta 2013

Hauska(a) designia


Bongasin eilen kauppareissulla niin ihanat pyyhkeet, että vakavasti harkitsen nyt kahden tällaisen pyyhkeen kotiuttamista, siitäkin huolimatta että meiltä ei käsipyyhkeet loppuisi kesken vaikka koko suku tulisi kylään. Pyyhkeitä siis kyllä on, mutta ei kai tyylikkäitä ja laadukkaita pyyhkeitä voi olla liikaa.

Finlaysonin Hauska-pyyhkeet ovat Anu Kanervon suunnittelemat, ja materiaali on sataprosenttista Reilun kaupan puuvillaa.Kuvat: www.finlayson.fi

Meidän uuden asunnon kylppärissä on valkoiset seinät ja mustat lattiat, joten nää olis sinne ihan täydelliset! En silti osta vielä, vaan odotan ainakin muuton yli, ja harkitsen sitten uudelleen, että tarvimmeko todellakin lisää pyyhkeitä. :D

Ihanat ne silti olis! Iskeekö muihin viirikuosi?


9 kommenttia:

 1. No iskee! Mietin noita meillekin jo keväällä, mutta pyyhkeitä tosiaan täälläkin vaikka muille jakaa. Täälläkin muutto tiedossa joten ehkä sen yhteydessä voisi olla aika päivittää osa pyyhkeistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja vaikka pyyhkeitä on ennestäänkin, niin kyllä se vaan piristää kylppärin ilmettä kun välillä saa sinne uudetkin pyyhkeet. :)

   Poista
 2. Onpas kivat! Meilläkin on kyllä aika paljon pyyhkeitä, mutta värimaailma niissä on aika suppea, joten nää sopis kyllä meillekin!

  VastaaPoista
 3. Minä en oikein tykkää noin kirjavasta :( Itsekin juuri tilaamassa käsipyyhepakkausta, vaikka niitä ei oikeasti tarvis enää yhtää:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Makuja on niin monenlaisia, ja onneksi kaikki ei tykkääkään samoista jutuista :) Meillä suurin osa käsipyyhkeistä on yksivärisiä, joten siksi ehkä mua nyt kiehtois tällaiset kuviolliset, ne kun olisi vähän erilaiset mitä meidän olemassaolevat pyyhkeet. :)

   Poista
 4. Minä väri-ihmisenä tykkään!

  VastaaPoista
 5. Onpa kivat :) Tulee mieleen sirkus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tulee! Ja sehän sopii, melkoista sirkusta tää elämä välillä onkin :D

   Poista