20. marraskuuta 2013

Tienaa shoppailemalla


Shoppailet nettikaupoissa ja tienaat samalla rahaa, kuulostaako hyvältä? Niin minustakin. Tarjoushaukkana korvaani kuulostaa hyvältä aina kun shoppailuun liittyy alennus, ja yleensä teenkin hintavertailuja useammassa paikassa ennen ostopäätöstä. Siispä vinkkinä kaikille muillekin tarjoushaukoille; kannattaa tutustua Ostohyvitys- palveluun.

Kuulin Ostohyvityksestä ensimmäisen kerran Leijonanluola- ohjelmassa, ja sen jälkeen palvelu on tullut tutuksi monien blogien kautta. Kun Ostohyvityksestä otettiin yhteyttä ja ehdotettiin yhteistyötä blogini kanssa, lähdin ilomielin mukaan, sillä palvelu on oikeasti toimiva. Ja toimivista jutuista haluan vinkata eteenpäin. :)

Miten Ostohyvitys sitten toimii?

1. Rekisteröidy Ostohyvityksen sivuille (rekisteröityminen on täysin ilmaista!)

2. Selaile nettikauppoja ja siirry niiden sivuille Ostohyvitys- palvelun kautta

3. Tee ostoksesi (Muista sulkea muut välilehdet siksi aikaa, että bonukset varmasti kirjautuvat)

4. Odottele hyvitystäsi tilillesi


Ei siis kovin vaikeaa tai monimutkaista! :) Ostohyvityksen sivuilta löytyy lähes 500 eri alan nettikauppaa, muun muassa Nelly.com, Asos, Finnish Design Shop, Hotels.com, Adlibris, Akateeminen kirjakauppa, Yves Rocher ja Boozt. Mulle yllätys oli, että sivuilta löytyi niin kattavasti eri alojen nettikauppoja, en ollut siitä aiemmin tietoinen.

Bonusten määrä vaihtelee eri nettikaupoissa, mutta esimerkiksi Nelly.com:lta ostoksista saa takaisin jopa 11,5 %, Yves Rocherilta 10 % ja Body Shopista 6 %. Vaikka prosentit ei kaikkien kauppojen kohdalla ole kovinkaan suuria, niin rahaa se on pienikin raha. Ja senteistä se miljoonakin koostuu. ;) Eli tekemällä kaikki nettiostokset ostohyvityksen kautta, voi äkkiä karttuakin tilille jo ihan kelpo summa. :)

Täähän on vähän kuin nettishoppailun bonuskortti. ;) Ja bonuskortteja kannattaa aina muistaa vilauttaa!

Kun rekisteröidytte ostohyvityksen käyttäjiksi blogini kampanjasivun kautta, ja kokeilette palvelua vuoden loppuun mennessä, saatte myös suut makeaksi ilmaisen Fazerin suklaalevyn muodossa.

Itse ainakin koin palvelun helpoksi ja käteväksi, tulen varmasti käyttämään tätä jatkossa paljon. Onko teille Ostohyvitys jo entuudestaan tuttu?


Postaus toteutettu yhteistyössä Ostohyvitys.fi:n kanssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti