28. huhtikuuta 2014

Sushi Time!


Päätin lauantaina sushinhimoissani tehdä vihdoinkin sushia itse. Pitkään mun on sitä ollut tarkoitus tehdä, mutta aina on jäänyt tekemättä milloin milläkin verukkeella. Ei ole ollut tarvikkeita, ei aikaa opetella tai on kuulostanut hankalalta. Ja silti oon rakastanut sushia aina kun oon sitä päässyt syömään.

Nyt oli siis korkea aika lykätä tekosyyt sivuun, ja tarttua toimeen. Eikähän se nyt ollutkaan vaikeaa. Ei näistä nyt ihan mallikkaita tullut ulkonäöllisesti, tai kenties oikeaoppisiakaan, mutta vitsit miten hyvää oli! Ja sehän se on pääasia.Tein siis makeja ja nigirejä, täytteenä savulohta, avokadoa, paprikaa, kurkkua ja majoneesia.

Nuo puikot oon muuten tuonut Shanghaista matkamuistona neljä vuotta sitten. Siis apua, onko siitä tosiaan jo neljä vuotta?? Tuntuu että olin siellä ihan vasta, tyyliin viime keväänä. :D

Tuli kyllä niin hyviä, että enää ei onneksi tarvi surkutella kun täällä Kempeleessä ei ole yhtään sushi- paikkaa, sillä nyt meillä on sellainen omassa keitiössä aina tarvittaessa! :D Nams.


4 kommenttia:

 1. Sun blogi aiheuttaa mulle näemmä vakavia mielitekoja niin käsitöiden kuin ruuankin osalta! Ihan liian kauan on mennyt kyllä aikaa siitä, kun on viimeksi tehty sushia! Pitää siis yrittää kaivella jostain meidän matot ja korjata tämä valtava virhe :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, joo blogit on vaarallisia. :D Mut ehdottomasti sushin tekoon, vaikka vapuksi? :)

   Poista
 2. Nuo on kyllä ihan ravintola sushin näköisiä! :) Vitsit alko tekemään mieli! Täytyy joku kerta taas itekki tehä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Joo ei nuo ollutkaan vaikeita tehdä. :) Rullausta täytyy vielä harjoitella, mut muuten sujui helposti.

   Poista