25. syyskuuta 2014

Käsityömuistoja #7


Kaikki on varmaan ala-asteella huovuttaneet? Me huovutettiin joskus ainakin enkelit, sekä pienet maisemataulut. Niiden lisäksi oon huovuttanut aika sympaattisen avaimenperän. Tää on tehty muistaakseni varmaan neljännellä tai viidennellä luokalla käsityötunneilla. Me työnnettiin pulpetit yhteen, vuorattiin ne jätesäkeillä ja alettiin huovuttaa. Muistan, että oli hauskaa mutta pahanhajuista, ja että kädet oli kuivat koppurat tuntien jälkeen. Käsityötuntien välillä ei ikinä maltettu pitää edes välitunteja, koska ne oli parhaat hetket viikossa.Huovuttamista ois ihan hauska kokeilla taas joskus, siinä taas nimittäin yksi käsityömuoto, joka on jäänyt sinne ala-asteelle omalla kohdallani. En kylläkään tiedä mitä huovuttaisin, mutta hauska sitä olis taas kokeilla!

4 kommenttia:

 1. Kokeile vaikka neulahuovutuksella joulun lahjapaketteihin sydämiä tai tähtiä piparimuotteja apuna käyttäen. Helppoa ja vähän jotain omatekemää paketin päälläkin.
  Kivanoloinen blogi sinulla, pääset heti ekakurkkaamisella seurattavaksi. Ihanaa syksyä sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja tervetuloa seurailemaan! :) Neulahuovutusta oon kokeillutkin, niitä juttuja löytyy jotain täältä blogistakin "huovutettua"- tagin alta, mutta kiitos vinkistä. :) Haluaisin kokeilla pitkästä aikaa ihan tuota perinteistä saippualla huovutusta, vaikka neulahuovutuskin on hauskaa.

   Poista
 2. Itse huovutin pari vuotta sitten lapselle päiväkodin metsäretkiä varten istuinalustan. Koneessa tosin, joten jälki ei ollut aivan niin hyvää kun olisi voinut, mutta nopeasti tuli aika kiva (=mielikuvitusolennolta näyttävä dinosaurus).

  VastaaPoista