11. syyskuuta 2014

Päivän piristävimmät


Tänään mua piristää:


♥ Uusi Maybellinen Baby Lips -huulirasva. Pakko munkin oli huulirasva-addiktina tällainen hankkia viimeinkin testiin, kun kaikki tätä joka puolella hehkutti. Uteliaisuus kasvoi liian suureksi, ja muutama päivä sitten kaupassa nakkasin tämän sit hetken mielijohteesta ostoskoriini. Ja on tää kyllä näin edulliseksi huulirasvaksi tosi hyvä! Bonuksena vielä punainen sävy, jolla saa kivasti väriä huulille. Ja tottakai plussaa myös söpöstä pakkauksesta.


♥ Oon ihan koukussa Valio Eilan Latteihin. Suosikkini on ehdottomasti se Latte Caramel, mutta silloin kun Caramelin kohta kaupan hyllyllä ammottaa tyhjyyttään, maistuu mulle myös Minttu tai se pelkkä Lattekin. Pauligin Frezza Moccaa kului mulla aikanaan paljonkin, mutta koska se ei ole laktoositon, on se saanut viime aikoina jäädä hyllyyn. Mahtavaa siis että Valio on alkanut tehdä maitokahvijuomia nyt laktoosittomina!


 ♥ Posti kiikutti mulle paljon odottamani kirjan, Marikan värityskirjan! Ennakkotilaajat saivat kirjan mukana myös Marikan askarteleman ihanan kirjanmerkin. Ja omani sain vielä sattumoisin lempivärissäni! Melkoinen tietopaketti korttien värittämisestä tämä kirja, vau! Jos siis haluaisitte oppia värittämään millä tahansa tekniikalla, niin tästä opuksesta löytyy kattavat vinkit ja ohjeet. Mä oon muuten tutustunut Marikaan alunperin niin, että Marika oli mun kampaajani, silloin kun vielä asuin synnyinpaikkakunnallani. :)

♥ Puikoilta tipahti taas yhdet sukat. Nyt vaan täytyisi viitsiä vielä päätellä ne... Luulenpa että ne saa odottaa päättelyä vielä johonkin toiseen iltaan, sillä tänään haluan ennemminkin luoda puikoille uudet silmukat.

♥ Onkin hyvä ilta aloittaa uusi käsityö, sillä telkkaristakin alkaa tuutin täydeltä rakkaushömppäohjelmia. Maajussille etsitään morsianta, ja Unelmien poikamiestyttökin kutsuu taas kartanon täyteen miesehdokkaita! Jes! ;)

6 kommenttia:

 1. Tuo silmukoiden päättelyn jättäminen myöhemmäksi ja uusien luomien tilalle kuulostaa niin tutulta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se ei oo se käsitöiden kivoin osuus tuo päättely... :D Pakkohan se on aina lopulta tehdä, mut usein tulee aloitettua ensin joku uusi käsityö ja jätettyä se päättely vähän myöhempään... :D

   Poista
 2. Kokonainen kirja värityksestä, vau :D

  Täälläkin tiirattiin silmä kovana maajussia, neule kourasaa tietenkin!

  Ihanaa syksyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja on vieläpä paksu kirja! Täytyy alkaa opetteleen... :)

   Ihanaa syksyä myös sulle!

   Poista
 3. Tismalleen samat kaksi ekaa piristävää juttua mulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Huippuja juttuja, ja vieläpä varsin edullisia :)

   Poista