23. lokakuuta 2014

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan - Syyskuun parhaat


Huomasin blogini postausluonnoksia selatessani, että syyskuun parhaat- postaus oli jäänyt ihan alkutekijöihinsä, ja sitten unohtunut. Hupsista. Haluan kuitenkin pitää kiinni näistä kuukausikoosteista, joten tässäpä tulee - vaikkakin eletään jo lokakuun jälkimmäistä puoliskoa. Syyskuussa blogin puolella oli aika hiljaista, kun normielämässä oli vähän turhankin paljon menoa ja meininkiä, mutta kyllä tännekin silti jotain tuli päivitettyä.

Syyskuun suosikkikäsityö: Virkattu pussukka, hempeän karkkivärisenä. 

 Syyskuun paras herkku: Omenat, marjat ja luumut, itse kerättyinä tottakai.
 Kuukauden kosmetiikkasuosikki: Baby Lipsin huulirasva. Tää on paljon parempi kuin odotin!


Syyskuun hauskin aktiviteetti: Karting!


Kuukauden paras uusi asia: Ompelukurssin aloitus, vaikka alku on ollutkin vähän nihkeää... Mulla on suuria ongelmia ehtiä suunnitella valmiiksi mitä kurssilla ompelen, ja sit nää viikot vaan vierii... :D Mutta oon mä siellä monta juttua saanut jo valmiiksikin, täytyisi vaan ehtiä kuvata ne että pääsisin esittelemään niitäkin täällä bloginkin puolella.


Nyt on vihdoin syyskuu paketissa kuukausikoosteenkin merkeissä... täytyy varmaan kohta alkaa tehdä lokakuun koostetta, että sen saisi julkaistuakin vähän paremmin ajallaan. ;)

2 kommenttia:

  1. Tosi kivan oloinen blogi sinulla ja kauniita kuvia. Blogilistalta tänne löysin juuri ja täytyypä jatkossakin käydä vierailemassa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla Julia! :) Tervetuloa vierailemaan jatkossakin!

      Poista