20. lokakuuta 2014

AND - Tuotekuvaukset


Olin lauantaina kuvaamassa tuotekuvia ystäväni Annan AND- tuotemerkin tuotteista. Mähän oon vaan harrastelija ja aloittelija kuvaamisessa, joten olin innoissani päästessäni ottamaan tuotekuvia. Oppia ei voi kuin harjoittelemalla, joten kiva kun saa harjoitella. Anna tekee ihan mielettömän upeita sisustustuotteita kierrätetyistä sälekaihtimista. Käytännöllistä, kaunista ja kierrätettyä, aika täydellinen kombo!

Otettiin kuvat ulkona aika nopsalla tahdilla, saldona hieman kylmettyneet sormet, räntäsade, yksi rikkoutunut glögipullo ja kolmisensataa kuvaa. Bonuksena muutamat naurut ja kuulumisten vaihto, ja päälle munkkikahvit Abc:lla. Pikkukaupungin kahvilatarjonta kun rajautuu huoltoasemaan ja grilliin, joten päädyttiin huoltoasemaan. ;)

Edessä ois vielä kuvien käsittelyurakka, mutta vähän vilauttaakseni muun muassa tällaista taltioitui kameran muistikortille:


Lisää Anna Nygård Designista: www.annanygard.com tai https://www.facebook.com/AnnaNygardDesign


Valokuvaaminen on kyllä niitä asioita, joita haluaisin oppia lisää. Siis niin, että joku oikeasti opettaisi, tähän asti kun oon vaan mennyt yrityksen ja kokeilun kautta itse opetellen. Olisin halunnut tänä vuonna johonkin valokuvauskurssille, mutta en löytänyt Oulun seudulta kuin kansalaisopiston kursseja, ja nehän täyttyi alta aikayksikön koko vuodeksi... Ensi vuonna täytyy olla hereillä kun ilmoittautumiset alkaa!


2 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia olet ottanut! Me pääsimme Turun seudulla valokuvaaja-bloggaajan vetämälle valokuvauskurssille, josta oli tosi paljon apua. Nyt vaan treenataan ja kuvataan :) Toivottavasti löytäisit jonkun vastaavan kun meidän Camilla, Lilla Villas Camilla-blogista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Voi, joku tuollainen kurssi olisikin ihana! :)

      Poista