24. tammikuuta 2015

Vadelma + vanilja


Kirjoitin pari viikkoa sitten pettymyksestäni teekupin äärellä, kun kauniista pakkauksesta ei löytynytkään herkullista teetä, vaan pelkästään aika laimeaa ja mautonta. Nyt sen sijaan mulla on käsissäni upea pakkaus, jonka sisältö on vähintäänkin yhtä herkullista kuin pakkaus antaa ymmärtää. Joten pakko vinkata täälläkin!


Tämän ihanuuden bongasin ensiksi Sort of Pink- Tarun instagramista, ja pari viikkoa sitten myös Stockan hyllystä. Kysessä on Johan & Nyströmin ekologinen Vadelma & vaniljatee. Koska sekä vadelma, että vanilja kuuluvat mun ikisuosikkeihini teerintamalla, tiesin etten tulisi pettymään. Aika suolaisen hinnan tästä sai pulittaa, mutta ihan ilolla kaivoin kuvettani koska kyllähän tästä silti aika monet teekupilliset keittelee.

Olisipa meillä keittiössä avohylly, sillä on ihan sääli piilottaa näin kauniit purkit kaappiin. Oon muutenkin ihan purkkihullu, jos ei oo tullut vielä selväksi. ;)

Ihanaa lauantaita!

6 kommenttia:

 1. Oooh mikä purkki! Ja teekin kuulostaa hyvältä! Voi olla, etten pysty vastustamaan, jos tuommoinen osuu tielleni... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en mäkään voinut vastustaa... ja hyvä niin sillä tää on todella hyvää! :)

   Poista
 2. Päädyin blogiisi toisen blogin kautta ja jee, miten kivoja juttuja sulla on täällä. Itse teen myös käsitöitä ja klipsuista virkkailen, ompelen ja neulon. Klikkauduin jäseneksi ja toivotan sinut vastavierailulle Kristallikimaraan, jossa myös sisustellaan ja kokeillaan kosmetiikkaa. http://kristallikimara.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla! :) Ja tervetuloa seurailemaan. Täytyypä tullakin vastavierailulle... :)

   Poista
 3. Jeee, että löysit sitä! Se on niiin hyvää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo löysin! Kiitos kun vinkkasit niin osasin etsiä! :D Tää on kyllä herkkua.

   Poista