29. maaliskuuta 2015

Kevätkiireitä


Moi, mitä kuuluu? Vieläkö muistatte? :)

Elämä on tällä hetkellä niin kiireistä, etten oo ehtinyt blogiin vaikka olis asiaakin, ja postaamattomia käsityöjuttujakin on pinossa odottamassa.

Viime viikolla minä muun muassa piipahdin synttärikahveilla pienen lahjan kera, leivoin taas kerran suolaista piirakkaa, varauduin pääsiäiseen ostamalla sekä narsisseja kotiin että karkkeja virpojille (joita ei sit harmi kyllä tullutkaan yhtään!), järjestin kuvauksia ja vietin yhden pitkän mutta tosi hauskan kuvauspäivän Iso-Syötteen lumisissa maisemissa, melkein skippasin yhden yön kun ei vaan uni tullut silmään kuvauksia stressatessa, ompelin, kävin ostamassa keltaisen kassillisen tavaraa hulluilta päiviltä, ja tein aika monta tuntia ylitöitä. Lisäksi oon kevätsiivouspuuskassa käynyt kaappeja läpi ja manannut kaappeihin säilötyn turhan tavaran määrää... täytyis saada varattua kirpparipöytäkin taas.

Tuleva viikko ainakin toistaiseksi näyttää kalenterissa vähän muutamaa edellistä viikkoa tyhjemmältä, joten blogillekin ehkä liikenee jokunen hetki. Maaliskuun viimeisiä päiviä viedään, ja se tuntuu ihan uskomattomalta - ajatella että kohta on jo huhtikuu! Kesä on enää ihan nurkan takana... :)


2 kommenttia:

 1. Onpas tosiaan ollut touhukas viikko :) Meillö virpojia kävi aikaisempia vuosia enemmän. Vain yksi palkaksi ostettu karkkilaatikko jäi yli, vaikka olin ostanut niitä mielestäni reilusti: 24kpl. Aurinkoista pääsiäisen (ja sen kesän) odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ohhoh, teillähän kävi virpojia! Olispa meilläkin käynyt edes joku. :)

   Kiitos, ja samoin aurinkoista pääsiäisen odotusta sullekin!

   Poista