4. toukokuuta 2015

Vappumeininkejä


Mites teidän vappu meni? Meidän vappuun kuului muutto, siivoamista, muuttolaatikkopinot, itsetehty sima, munkkien paistamista, jääkiekkokatsomo kotisohvalla, oman asunnon ihastelua ja tavaroiden paikkojen miettimistä.

Tämä oli meille muuten jo toinen kerta, kun muutettiin vappuaattona. Muutto sujui onneksi hyvin, kiitos vaan muuttoapureille taas kerran! Kahdestaan ei oltais mitenkään selvitty muuttopäivästä, on se vaan niin hullunmyllyä. Kaikki tavarat ei todellakaan ole vielä paikoillaan, mutta pikkuhiljaa... Onneksi tässä ei enää ole kiire. :) Toki olis kiva saada koti pian kuntoon ja laatikot tyhjiksi, mutta toisaalta halutaan miettiä rauhassa tavaroille paikat, eikä vain tyhjentää nopeasti laatikoita.

Mies teki vapuksi meille simaakin, ja paistettiin yhdessä viikonloppuna myös munkkeja. Ihan vapuksi ei munkit ehtineet kun ei vaan jaksettu sen muuttopuristuksen jälkeen ryhtyä heti munkinpaistoon, mutta ei kai se ole niin päivän päälle milloin sitä vappua viettää.Yksi juttu sen pienen oman pihan lisäksi tässä asunnossa on, mistä oon erityisen innoissani... nimittäin kodinhoitohuone! Voi vitsit että oli ihana viikata pyyhkeitä ja lakanoita kodinhoitohuoneen kaappeihin. Oon haaveillut kodinhoitohuoneesta aina, koska mun haavekuvissani se helpottaa kodinhoitoa paljon ja tekee siitä myös mukavampaa.. saapa nähdä miten käytännössä on. ;)
Nyt ajattelin purkaa vielä pari laatikkoa ennen illan leijonapeliä. Aurinkoista viikkoa!

2 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotiin ja velkavankeuteen ;)
  No ei, se paino harteilla on pieni paha kun pääsee laittamaan ihan omaa kotia... Ja ehdottomasti samaa mieltä kodinhoitohuoneesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emma! :)
   Joo kyllä oma on aina oma! Oon myös kuullut, että jos kodinhoitohuoneeseen tottuu niin ilman sitä ei enää pärjää... :)

   Poista