18. elokuuta 2015

Uudistus


Moni on varmaan jo huomannutkin, että Indiedaysin sivustolla puhaltavat uudet tuulet! Yhdestä on tullut kaksi, sillä Indiedays on jakautunut kahtia uusiin Indiedays Styles & Trends ja Indiedays Living & Lifestyle -portaaleihin. Kaksi erillistä portaalia helpottavat itseä kiinnostavan luettavan etsimistä, sillä Styles & Trends- portaalin kautta päästään seuraamaan nuorten, rohkeiden bloggaajien elämää, tyyliä, treenivinkkejä ja uusimpia trendejä, kun taas Living & Lifestyle kokoaa alleen laatutietoisten, pääasiassa perheellisten naisten elämää, sisustusjuttuja ja asiaa kauneudesta.

Näiden kahden portaalin lisäksi uuden Indiedaysin sivuston alta löytyy kuusi erilaista teemaportaalia, jotka kokoavat alleen jokainen yhden aihealueen sisällön. Omat teemaportaalinsa löytyy muodille, kauneudelle, ruualle, sisustukselle, hyvinvoinnille sekä oman elämän tapahtumille.Omaa postausvirtaani pääsette Indiedaysin kautta jatkossa seurailemaan täältä!

Paljon muutoksia, ja sujuva käyttö vaatii varmasti vähän opettelua, mutta omaan silmääni uudistus on ainakin tosi raikas ja mukavannäköinen. Helpottaa varmasti jatkossa uusien kiinnostavien blogien löytämistä seurattavaksi! :)


2 kommenttia:

  1. Itse en tykkää yhtään tästä uudistuksesta. Vaikuttaa tosi sekavalta. No, ehkä siihen tottuu ajan myötä, mutta en vaan ymmärrä miksi tällainen uudistus piti tehdä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näähän on aina makuasioita, osa tykkää uudistuksista ja osa ei. :) Mulla on silmä ehtinyt jo tottua, toivottavasti säkin totut! Ymmärrän kyllä uudistuksen, sillä kun blogien määrät on kasvaneet viime vuosina, etsivät lukijat luettavakseen entistä enemmän blogeja tietyistä aihealueista - ja tämän uudistuksen myötähän niiden etsiminen on helpompaa Indiedaysin alta. :)

      Poista