6. lokakuuta 2015

Hilmat


Tässä on Hilmat.Hilmat ovat kirjoneulesukat, joihin oon kirjoittanut ohjeen ja jonka oon jo aikoja sitten luvannut laittaa jakoon tänne blogiin. Sit en oo saanut aikaiseksi, ensin täytyi hioa sanamuodot ja piirtää puhtaaksi ruutupiirrokset, sitten tietokone oikutteli ja sit halusin vielä koeneuloa ohjeen, sit oli vaan sata muuta tekosyytä ja sit vaan unohdin. Nyt taas muistin, joten jospa ihan pian saisin sen jopa julkaistuakin. :)


Nämä Hilmat lämmittää tällä hetkellä ystävän jalkoja. Nähtyään kuvan keskeneräisistä sukista hän halusi ostaa sukat, kiva niin koska nää olikin valmistumassa vaille käyttäjää. Joten päättelin sukat ja nakkasin postiin!

Hauskaa miten erilaisilta sukat näyttävät keskenään, kun raitalanka on raidoittunut eri tavalla. Raitalangoista neuloessa mielenkiintoista on aina odottaa miltä lopputulos näyttää, siksi en yleensä täsmää värejä sukkapariinkaan, vaan annan raidoittua kuten sattuu raidoittumaan. Mielenkiintoista neuloessa seurata raidoittumista, ja lopputuloskin on ihan hauska! Yleensä jos yrittää täsmätä niin kuitenkin jossain vaiheessa jotain väriä on ollut vähän enemmän/vähemmän kuin toista, ja värinvaihtumiskohta alkaa kuitenkin karkaamaan, ja sekös sit ärsyttääkin. Joten parempi antaa vaan rennosti raidoittua kuten sattuu raidoittumaan. :)

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Enköhän tämän kuun aikana saa sen julkaistua :)

   Poista
 2. Onpas kivat! Pistä ihmeessä ohjetta tulille niin päästään me muutkin tekemään ;)

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää! Toisaalta perinteiset ja toisaalta taas modernit ;)

  VastaaPoista
 4. Nam, tosi herkulliset! En ensin edes tajunnut että kuviot on tehty raitalangalla :)

  VastaaPoista
 5. Heh, mä luulin että vika on vaan minussa, kun tein ensimmäistä kertaa raitalangasta jotakin, ja en saanut raitoja aivan täsmäämään sukkiin. Ihanat nämä sun sukat! T. Marika E

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo ei oo vika sussa, oon niin monesti saanut huomata että vaikka kuinka yrittäisi täsmätä niin jossain vaiheessa se ei enää mee kohdilleen...Lankaa värjätessä kun jotain väriä tulee pari senttiä toista enemmän johonkin raitaan niin lähteehän se pikkuhiljaa siirtymään. :)

   Poista