13. lokakuuta 2015

Lämpöä kaulalle

Tein Stockan Hulluilta päiviltä yhden löydön, ruokaosaston herkkulöytöjen lisäksi siis. Se oli Lexingtonin roimassa alennuksessa ollut villainen, iso ja pehmoinen huivi. Niin ihana, tuun niin rakastamaan tämän puhki!Huivi on 100 % villaa, ja niin pehmoinen, ohut ja samalla muhkea, että tää on ihan täydellinen. Värikin on kaunis vaaleanharmaa luonnonvalkoisella tähtikuvioinnilla, ihan täydellinen yhdistettäväksi vähän kaikkeen. Oon muutenkin ihan heikkona tähtikuvioisiin huiveihin, mun kaksi lemppareinta huiviani on KappAhlin isoin tähdin kuvioidut kookkaat huivit tummansinisenä sekä burgundynpunaisena, jotka ostin pari vuotta sitten syksyllä.Kyllähän tälle huiviksi jäi vielä hintaa enemmän kuin oon aiemmin huivista maksanut, mutta täydellinen koko, täydellinen väri ja täydellinen materiaali isolla alelapulla varustettuna oli vaan vastustamaton yhdistelmä. Ja kun tiedän, että tulen käyttämään tätä vuosia, tiedän jo nyt että tämä oli loistava sijoitus. :)

Entäs te, teittekö löytöjä Hulluilta päiviltä?

4 kommenttia:

 1. Ihana huivi! En ole käynyt Hulluilla Päivillä. Kuvaston selasin, mutta ilmeisesti en mitään tarvinnut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! :) Ei mullakaan kuvastoa selaillessa noussut mitään sellaista "pakko saada"-tuotetta, jotain kiinnostavia kyllä mutta ei sellaisia joiden takia varta vasten olisin lähtenyt. Mutta sitten kuitenkin tulin käyneeksi jopa kahtena päivänä, ja tämä huivi sitten lähti mukaan. :)

   Poista
 2. Ihana löytö! Kehtaankohan edes sanoa etten ole koskaan käynyt hulluilla päivillä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tää on kyllä ihana. :) Eipä sitä tietysti tule käytyä jos ei asu lähellä Stockaa, että ei mikään ihme. :) Mäkin olin ennen Ouluun muuttamista käynyt ehkä kerran sattumalta kun olin sattunut käymään Helsingissä Hullujen päivien aikaan. Ja eipä ne sellaiset alepäivät ole joiden takia kannattaisi kaukaa lähteä, ihan samanlaisia tarjouksia on muissakin kaupoissa, eikä kaikki Hulluilla päivillä todellakaan ole halpaa. :)

   Poista