18. marraskuuta 2015

Minireissu ja syysflunssa


Tänään oon viettänyt päivää sohvanpohjalla viltin alla syysflunssasta kärsien. Tai itseasiassa jo eilisestä iltapäivästä asti, sillä töistä tullessa nukuin koko illan, kun piti mennä vaan pienille päikkäreille. :D Hups. Mutta selvästikään en ollut kunnossa ja uni teki hyvää.


Kirsikkateetä ostin viikonloppureissultani Helsingistä jostain pienestä söpöstä teekaupasta jonka nimeä en enää muista. Mutta on kyllä hyvää! Mulle oli henkilökohtainen tragedia muutama vuosi sitten kun Twinings lopetti yhtäkkiä Kirsikkateen valmistamisen, enkä ehtinyt varautua ja täyttää varastojani. Viime vuonna löysin kyllä ihan hyvää korvaajaa Punnitse & Säästä:stä, mutta aina kun vastaan tulee kirsikkateetä on mun pakko hankkia sitä, ihan kaiken varalta.

Kävin tosiaan viettämässä miniviikonloppua ystävän luona Helsingissä, lensin sinne perjantaina illalla ja tulin takaisin Ouluun sunnuntaiaamun lennolla. Ehdittiin kuitenkin kiertää kirppareita ja kauppoja, syödä hyvin sekä vaihtaa rauhassa kuulumisia ja viettää aikaa ystävien kanssa. Teki niin hyvää!

Syötiin lauantai-iltana ravintola Kiilassa, jota en voi kyllä kuin kehua. Pöytä kannattaa kyllä varata etukäteen jos mielii syömään lauantai-iltana kuten me, sillä ilman varausta ei oltaisi mahduttu sisälle. Palvelu pelasi kuitenkin ihan loistavasti, ja ruoka oli tosi hyvää. Tarjoilija varoitteli pitkästä jonosta keittiöön, mutta ruoka tuli kuitenkin kolmessa vartissa - mikä oli tosi positiivinen yllätys kun varauduttiin oikeasti pitkään odotteluun tarjoilijan puheiden perusteella. Kannattaa ehdottomasti piipahtaa Kiilassa herkuttelemassa, kivasti sisustettu ja kohtuuhintainen paikka ihan keskustassa. :)

Nyt taidan painua keittämään uuden kupillisen teetä, ja käperryn takaisin viltin alle. :) Mukavaa loppuviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti