10. marraskuuta 2015

Pienelle
Viime viikonloppuna päästiin katsomaan alle kaksiviikkoista pientä poikaa, sekä samalla touhuamaan isosiskoksi tulleen kummityttömme kanssa. Oli niin ihana käydä, kiva päästä ihastelemaan vastasyntynyttä ja leikkimään rakkaan kummitytön kanssa. Vieläkin hymyilyttää viikonloppu kun sitä miettii. :)

Vauvalahjaksi pienelle pojalle vietiin velourhaalari, sekä sen väreihin sopivat neulomani sukat. Sukat neuloin Marin ihanalla ohjeella, näitä oli kyllä niin kiva neuloa että neulon taatusti samalla ohjeella lisääkin! Lankana konepestävä Novitan Nordic Wool ja puikot nro 3,5. Kuva sukista on taas sarjassamme "äkkiä räpsäisin ennen paketointia" ja sen on näköinenkin, mutta tällä mennään kun ei muutakaan ole. ;)


Korttikin on aika simppeli, hifistelyyn ei valitettavasti ollut aikaa eikä oikein inspiraatiokaan iskenyt, mutta halusin silti tehdä kortin itse. Reseptinä siis vähän kuviopapereita, vauvakorttiin sopiva tarra sekä kuvan kohottaminen taustasta 3D-tarrapaloilla.Tekis mieli kirjoittaa tähän loppuun pieni valitusvirsi marraskuusta, pimeydestä ja synkkyydestä sekä siitä miten mahdotonta on kuvata mitään blogiin kun päivänvaloa ei pääse näkemään, mutta kyllähän te varmaan tiedätte ilmankin. ;) Tää on tämä jokavuotinen syksyn ja talven ongelma, kun käsitöitä kyllä valmistuu mutta ei tee mieli kuvata niitä, kun tietää ettei hämärässä kuvattu lopputulos vaan miellytä omaa silmää mitenkäänpäin. Täytyy siis vaan odotella vapaapäivää ja toivoa että silloin on valoisaa eikä synkkää... :D


8 kommenttia:

 1. Ihanat sukat ! Kävinkin nappaamassa ohjeen talteen :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat nämä sinunkin sukat! Mitä tykkäsit tuosta langasta? Katselin eilen samaa kaupassa ja mietin, että mitenkähän eroaa normi woolista ja nallesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tykkäsin kyllä tästä langasta, mutta itsekin mietin että mitenhän tämä eroa normi woolista paitsi että tää taitaa olla sitä vähän paksumpi. Nallehan ei muistaakseni oo 100 % villaa, ja se on ainakin paljon ohuempaakin. Mutta ostan tätä Nordic Woolia kyllä varmasti jatkossakin, oli kivoja värejäkin tarjolla. :)

   Poista
  2. Kävin ostamassa ja hoksasin jälkikäteen (kun puoli aikuisten sukkaa oli valmiina), että tässä kujn ei ole akryyliä vai mitä siinä nallessa on seassa, niin ei varmaan kestä aikuisten sukkana :/

   Poista
  3. Ai, mulla ei edes tullut tuo mieleen. :/ Sun täytyy käyttää niitä sit sellaisina sohvasukkina niin kestää?

   Poista
 3. Minuta tuo kortti on suloinen ja tyylikäs yksinkertaisuudessaan :) Ei se usein paljoa tartte toimiakseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Niinhän se usein on, omaakin silmää miellyttää enemmän vähän yksinkertaisempi, kuin liian täyteen ahdettu koristelu. :)

   Poista