10. helmikuuta 2016

1/16


Ajattelin jatkaa näitä viime vuonna aloittamiani kuukausikollaasi- koosteita tänä vuonnakin, nää paketoi kuukaudet mielestäni ihan kivasti nippuun. :) Vai mitä olette mieltä, kiinnostaako tällaiset?

Tammikuussa blogin puolella esittelin niin saamiani joululahjoja kuin itse tekemiänikin joululahjoja. Tein myös koosteen viime vuoden käsitöistäni, ja huomasin että viime vuoden käsityösaldo jäi edellistä vuotta laihemmaksi. Tammikuussa alettiin tehdä isommin vauvahankintoja (aiemmin olin ostanut vain jonkinverran vaatteita), ja itse asiassa kaikki isoimmat hankinnat saatiin myös tehtyä tammikuun aikana. Nyt on pinnasänky, vaunut, turvakaukalo ja monenlaiset muut tarpeelliset hankinnat tehtynä.

Tammikuussa käytiin päiväreissulla Haaparannassa ja Ikeassa, saatiin kahdeksi viikonlopuksi yökyläilijöitä, käytiin perhevalmennuksessa, kävin ultrassa kaksikin kertaa katsomassa meidän pikkuista, vietin viikon talvilomaa, pesin ensimmäiset koneelliset vauvanvaatteita, leivoin, kävin kampaajalla piristämässä kuontaloani raidoilla, kävin kannustamassa muun muassa seiväshyppyä hallikisoissa, sain kovasti odottamani äitiyspakkauksen, ostin talven ensimmäiset tulppaanit, vietin varmaan kaikenkaikkiaan aika monta tuntia ihmetellen ja ihastellen potkuja masussa, kävin monilla iltalenkeillä, ja nautittiin kunnon talvesta lumihankineen ja paukkupakkasineen.

Tammikuu oli tosi kiireinen, täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Aika stressaavakin kuukausi, vaikka toisaalta tammikuuhun mahtui hurjasti kivoja ja hauskoja juttuja. :) Huomasin myös, että tarvin taas unta huomattavasti enemmän - alkais varmaan olla aika alkaa ottaa enemmän aikaa levolle ja unelle, mutta miten ihmeessä? Kalenteri täyttyy ja tekemistä riittää, mutta onneksi äitiysloma on enää ihan nurkan takana - sen alussa aion ottaa tehtäväkseni lepäämisen. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti