16. helmikuuta 2016

Plussia

Viime päivien plussia:

+ Oon juonut kuppikaupalla kirsikkateetä, juurikin sitä pitkään kaipailemaani Twiningsin mustaa kirsikkateetä, joka vuosia sitten lopetettiin. Nyt se oli yllätyksekseni palannut tuotantoon, ja olin aika innoissani kun saatiin sitä viikonloppuvierailta tuliaisiksi. Oon löytänyt kyllä hyviä kirsikkateelaatuja irtoteenä, mutta pussiteenä en, joten ihan huippua että tätä taas saa! Pussiteet kun on niin helppoja töissä mukana, eikä aina kotonakaan jaksa haudutella teetään irtoteestä. Jes, kiitos Twinings että otit tämän taas valikoimiin!

+ Ystävänpäivänä mut yllätettiin ihanilla Baby Shower- juhlilla! Oli niin ihana nähdä ystäviä, ja oon vieläkin ihan liikuttunut että mua varten oli tultu kauempaakin paikalle, ja järjestetty tuollainen ihana yllätys. Kirjoittelen tästä varmasti vielä lisää, kunhan saan käsiini kuvamateriaalia. :)

+ Puolitoista viikkoa vaivanneeseen välillä sietämättömäksi yltyneeseen ja öitä valvottaneeseen hammassärkyyn löytyi vihdoin syy: poskiontelontulehdus. Iso helpotus, että tuskaiselle ololle löytyi syy - nyt vaan odottelen että lääkkeet alkaisivat tehota ja olo helpottaisi. Puolta purukalustoa jäytävä selittämätön hammassärky sekä pääkipu aiheuttavat paitsi ongelmia nukkumiseen ja syömiseen, alkavat myös painaa väkisinkin mieltäkin matalammaksi, joten toivottavasti pian helpottaa.
+ Pystyn taas muutaman päivän neulontatauon jälkeen jatkamaan sitäkin harrastusta. Muutaman päivän pakkostopin kyseiselle toiminnalle aiheutti oikean käden etusormen polttaminen uunipellillä, ja episodin aikaansaama vesikello sormenpäässä... :D

+ Kolme työpäivää olis enää aamukammassa jäljellä ennen äitiyslomaa. Aika työntäyteisiä päiviä varmasti vielä, että saan hommat sille mallille että voin hyvillämielin jättää työasiat hetkeksi taka-alalle. Tuntuu hullulta että nyt se äitiysloma jo alkaa, vaikka toisaalta tulee se jo tarpeeseenkin. :)


Mitäs teidän viikkoon kuuluu? Toivottavasti enemmän plussia kuin miinuksia. :)


2 kommenttia:

 1. Voi että! Mistähän tuota kirsikkateetä saisi? Minä tykkään myös kirsikasta teessä vaikken niinkään välitä kirsikoista muuten. Ostin kerran Helsingissä käydessäni eräästä teekaupasta vihreää teetä, jossa oli mausteena kirsikkaa ja se oli kyllä tosi hyvää! Vähän säästellen olen sitä juonut. :)

  Rentouttavaa äitiyslomaa sinulle, kun se sitten kolmen päivän kuluttua koittaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)

   Kuulemma tuota saa ihan marketeista! Itse en oo muistanut käydä teehyllyllä katsomassa. Mä tykkään kyllä yleisestikin paljon kaikesta kirsikanmakuisesta ja tuoreista kirsikoista, ainoa mistä en tykkää on ne sokeriliemikirsikat joita kakunkoristeina usein käytetään. :)

   Poista