26. huhtikuuta 2016

Arkihetkiä


Tänään mua on piristänyt...
...Next- nettikaupasta tilaamani vauvan yöpuvut saapuivat ovelle aamulla. Ihanat kuosit! Ei tietenkään tullut kuvattua kokonaan noita yöpukuja, mutta nuo on ihan parhaan mallisia kun noissa on nepparit myös haaruksissa, mikä helpottaa yöllistä vaipanvaihtoa aika tavalla. Vaikeinta oli valita kuosit, tuolla kun olis ollut vaikka mitä ihania tarjolla. Päädyin sit söpöihin mintunvihreän ja keltaisen sävyisiin printteihin.

... Pieni tuhisija on jo vähän paranemaan päin. Vietettiin eilen lastenpolin päivystyksessä melkein viisi tuntia, koska näin pienellä viikon kestänyt flunssa vaati jo lääkärikäyntiä. Pikkuinen oli kyllä uskomattoman reipas koko pitkön odottelun, ja mullakin oli onneksi kolikoita mukana niin sain itsellenikin evästä automaatista. Influenssa- ja rs-virustestit oli onneksi negatiiviset, tää on siis vaan ihan flunssaa. Hyvä niin. :)

... Pakastimesta sulatettu päiväkahvipulla ja sen seuraksi kaakao kermavaahdolla piristi kummasti iltapäivää.

...Kerkesin vauvan aamu-unien aikana aloittaa muutaman kerroksen verran neulomaan pieniä sukkia. En ookaan ehtinyt juuri neulomaan huhtikuussa, joten teki hyvää!

Nyt kehdosta kuuluu taas heräilyn ääniä, joten taidan mennä syöttöpuuhiin taas. :) Ajattelin sen jälkeen lähteä vauvan kanssa piipahtamaan lähikirjastossa vaunuillen, jos vaan ei ala satamaan... Mukavaa päivää! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti