10. huhtikuuta 2016

Herkkuhetki


Meidän vauva on tänään jo kymmenen vuorokauden ikäinen - niin ihanat kymmenen yhteistä päivää takana. ♥ Aika on hurahtanut tosi nopeasti vaippaa vaihtaessa ja imettäessä, sekä poikaa ihastellessa ja ihmetellessä. Meillä on siis puhuttu lähinnä leperrellen tämä viikko. ;D Paljon on uutta ja ihmeellistä.

Nämä postauksen kuvat on kuvattu pari päivää ennen lähtöä synnärille, tällä viikolla en ole ehtinyt paljon tee-hetkiäni kuvaamaan. :D Mies on kyllä ihanasti huolehtinut myös musta, hoitanut ruoan laiton ja tuonut mulle välipalat sohvannurkkaan missä oon ollut kiinni imetyshommissa.

Tuntuu muuten, että kevät tuli ihan salakavalasti tänä vuonna. Vielä maaliskuun viimeisinä päivinä pallomahani kanssa lenkkeillessä oli liukasta ja loskaista, mutta nyt on tiet ihan sulia ja aurinkokin lämmittää jo ihan eri tavalla. Taidankin tästä lähteä poitsun kanssa vielä pienelle vaunulenkille haukkaamaan raitista ilmaa. :) Ihanaa sunnuntai-iltaa!

2 kommenttia:

  1. Olethan jo muuten liittynyt facebookin imetyksen tuki-ryhmään? Kannattaa ehdottomasti, varsinkin kun ensimmäinen on kyseessä. itselle tuli paljon uutta tietoa kolmannenkin kohdalla, kun vasta silloin hoksasin liittyä! Ei sitten ihmetytä ne kolmen viikon tiheät imut sun muut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo liityin sinne! En oo vielä ehtinyt hirveesti tutustua mut jotain oon käynyt jo lueskelemassa. Tosi mielenkiintoista, ja näköjään samoja pulmia moni muukin pyörittelee mielessään mitä itsekin on pohtinut. :) Huippua et on tuollaisia ryhmiä!

      Poista