9. elokuuta 2017

100 paitaa Puodista


Verson Puodin heinäkuun ompelukerhon teemana oli "100 paitaa Puodista",  ja pakkohan siihen oli taas lähteä mukaan. Tällä kertaa kaikki eivät saaneetkaan samaa yllätyskangasta, vaan maailmalle lähti 100 erilaista Verson kangasta - olikin huikean jännää odottaa omaa pakettiaan, että minkä kankaan saa! Ohjeistuksena oli ommella kankaasta peruspaita, sellaisen siis tein.

Mun saamani kangas ei itseasiassa edes ollut tämä postauksen kangas, vaan alunperin sain pinkkiä tyttökuosista kangasta, joka oli kylläkin kaunista mutta ei vaan istunut meidän perheeseen ollenkaan. Vaihdokiksi mulle tarjottiin tätä oranssia Inkerin astiakaappi- trikoota, joka ei sekään ole meille nappivalinta mutta sopi kuitenkin alkuperäistä paremmin. Niinpä vaihdettiin kankaat keskenään yhden äidin kanssa, jonka kolme tytärtä olivat tyttökankaasta innoissaan.

Makustelin tätä astiakuosista kangastani sitten hetken, mutta päädyin tekemään Juliukselle peruspaidan koossa 86. En tykkää tyttö-poika- jaottelusta kankaissa, mutta on tää kieltämättä enemmän tyttömäinen kuin poikamainen. Tosi kaunis kangas, joten kyllä tätä pidettyä kuitenkin tulee. Täytyy vaan pohtia että mihin tämän asussa yhdistää. :)





(On muuten ärsyttävää, kun huomaa kuvasta että kuvattava vaate on ollut ihan rytyssä kuvatessa. Tässäkin mua vaivaa tuo toinen hiha, jonka poika ehti käydä ryttäämässä kesken kuvauksen enkä huomannut suoristaa... :D Tätäkään välttämättä ei olis kukaan tietenkään huomannut, jos en olis itse sanonut. ;D Mutta kun vaivaa...)




Kaava on PaaPiin kaavakirjasta, ja tää on kyllä nyt niin perusperus kuin vaan olla voi. Ompelukerhon saumamerkinkin unohdin ommella paitaan, sen varmaan vielä lisään. Niskaan ois tarkoitus lisätä myös kokomerkki, kunhan löydän sen varman paikan mihin oon ne jemmannut... :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti