29. elokuuta 2017

Testissä Garnierin kauneudenhoitotuotteet


Yhteistyössä Buzzador & Garnier

Sain heinäkuun alussa buzzadorina testattavakseni ison setin Garnierin kaavojenhoito- sekä hiustenhoitotuotteita, ja nyt melkein kahden kuukauden testauksen jälkeen ajattelin vähän koota yhteen tuotteiden hyviä ja huonoja puolia.

Mulla oli testattavana normaalille iholle tarkoitettu tuotepakkaus, joka sisälsi Garnier Respons -sarjan hiustenhoitotuotteita, sekä Garnier Skin Active -sarjan ihonhoitotuotteita, ja Ambre Solaire- sarjan auringonsuojasuihkeen.

 
Garnier Respons Mythic Olive; shampoo, hoitoaine sekä hiusnaamio
- Alkutuntuma tuotteisiin oli hyvä, mutta muutaman päivän käytön jälkeen huomasin että mun hiukset rasvoittuu näillä tuotteilla paljon nopeammin kuin normaalisti käyttämilläni aineilla. Käytin kuitenkin pullot puoliväliin, ennen kuin totesin että nää tuotteet ei vaan sovi mulle. Nämä aineet toi hiuksiin kyllä kiiltoa, mutta myös latisti ja tosiaan hiukset rasvoittui tosi nopeasti; kun illalla pesin hiukset niin edes aamulla ne ei olleet enää ihan freshit. Ei siis olleet mun hiuslaadulleni ja pitkille hiuksilleni hyviä nämä tuotteet. Menee hätävarana, mutta palasin käyttämään omia luottotuotteitani. :)
Garnie Skin Active , Aloe Vera
- Näistä kasvojenhoitotuotteista tykkäsin tosi paljon. Tämä sarja on ennestään mulle tuttukin, sillä oon ainakin päivävoidetta joskus aiemminkin ostanut ja käyttänyt, ja siitä tykkäsin nytkin. Se on kevyt ja imeytyy hyvin, mutta tuntuu silti myös kosteuttavalta. Tosi hyvä! Tykkään myös miedosta mutta raikkaasta tuoksusta.
- Puhdistusmaito ja kasvovesikin jäivät käyttöön. Tämän puhditusmaidon luvataan poistavan tehokkaasti kasvoilta meikit ja epäpuhtaudet, ja sitä käytetään siis levittämällä tuotetta vanulapulla kasvoille. En tykkää putsata kasvoja vanulappujen avulla jos kasvoilla on meikkiä (paitsi vedenkestävän silmämeikin), sillä yksi tai kaksi vanulappua ei kyllä meikkien putsaamiseen riitä. Oonkin käyttänyt tätä silloin, kun ei ole meikkiä vaan putsattavana on vain päivän pölyt ja epäpuhtaudet. Tästä puhdistusmaidosta jää kyllä raikas ja kosteutettu olo, joten siksi tykkään kyllä. :)

Garnier Skin Active, Micellar
- Tämän sarjan kosteuspyyhkeet mulla onkin olleet aiemmin jo käytössä, ja niistä oon tykännyt, joten oli kiva päästä testaamaan sarjan muitakin puhdistustuotteita.
- Micellar Gel washia oon käyttänyt nyt useamman viikon, ja siitä kyllä tykkään. Enemmän kyllä tykkään vaahtomaisista kasvojenpuhdistusaineista, joten ei tämä suosikiksi noussut, mutta ihan perushyvä tuote - tulee kyllä käytettyä loppuun.
- Miselliveden otin innoissani kesäksi mun reissukassiini, oli monta matkaa tiedossa ja tämä on kooltaan niin pieni että ajattelin tämän toimivan näppärästi reissuissa meikin putsaukseen. Miselliveden nimittäin luvataan puhdistavan meikit kasvoilta ilman hieromista. Aika monta vanulappua tämän käyttö vaati, eikä kyllä mun kokemukseni mukaan yksinään puhdistanut meikkiä tarpeeksi hyvin. Ekan reissun jälkeen vaihdoin reissukassiin toisen kasvojenpuhdistusaineen, ja käytin tätä misellivettä sitten kotona tuon geelimäisen puhdistusaineen jälkeen. Siinä se toimi hyvin, kun vanulapulla pyyhki lopuksi niin loputkin meikit lähti ja kasvoille jäi raikas tunne. Eli tosi hyvä tuote, mutta itselleni toimivin niin, että ensin putsaan jollain puhdistusvaahdolla meikit kasvoilta, ja lopuksi viimeistelen putsauksen misellivedellä. :)
Garnier Ambre Solaire, auringonsuojasuihke
- Uutuustuote, joka on siis suihkutettava auringonsuojakerroin (SPF 50). Tuotteen luvataan kosteuttavan kasvojen ihoa ja suojaavan sitä auringolta. Tuote voidaan suihkuttaa meikin päälle.
- Tämä olikin mielenkiintoinen tuote, sillä en ole mitään vastaavaa kokeillut koskaan aiemmin. Tämä jäi tosi vähälle käytölle, kun pelkäsin että tätä on vaikea saada suihkutettua tasaisesti iholle. Mulla on ollut joskus niin älyttömiä rusketusrajoja huonosti levitetyistä voiteista, etten ainakaan kasvoilleni halunnut läikikkäitä rusketusrajoja.. :D Sinänsä tämä kuulostaa tosi kätevältä ja helppokäyttöiseltä, mutta itse vähän arkailin käyttöä noiden rajojen pelossa. Onko joku teistä testannut?


Kaiken kaikkiaan oli kyllä huippukiva testaus, kun pääsi testaamaan monenlaisia tuotteita yhtä aikaa. Yleensä kun minun tulee ostettua yksi tuote jonka käytän loppuun ennen uuden hankkimista. :) Löytyi näistä pari uutta suosikkia jotka jäävät käyttöön ja joita ostan taatusti lisääkin, muutama ok tuote jotka tulee kyllä käytettyä, ja pari hutia jotka ei toimineet minulle. Skin active -sarja kokonaisuudessaan vaikutta hinta-laatu- suhteeltaan hyvältä, joten niitä varmasti ostan jatkossakin. Tuotteiden hintahaitarihan on suunnilleen


Oliko joukossa teille tuttuja tuotteita? :)

2 kommenttia:

  1. Mulla kans tuli omassa postauksessa noottia garnierin shampoosta. Tukka rasvottu ihan ennätysajassa 😩

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai sulla kävi samoin! Täytyypä tulla kurkkaan sun postaus aiheesta myös :)

      Poista