20. elokuuta 2017

Sukat satavuotiaalle


Neulomuksia sydämestä- facebookryhmässä kerättiin tänä vuonna yhtenä hyväntekeväisyyskeräyksenä villasukat kaikille tänä vuonna 100 vuotta täyttäville suomalaisille. Minä neuloin sukat synnyinkuntaani, jossa tänä vuonna oli selvitykseni mukaan yksi 100 vuotta täyttävä nainen, jonka syntymäpäivä olisi ollut syksyllä. Seurakunnan oli tarkoitus siis lahjoittaa sukat samalla, kun käyvät onnitteluvierailulla kunkin syntymäpäivän lähettyvillä. Valitettavasti sukat seurakuntaan lähetettyäni sai kuulla, että näiden sukkien saaja on menehtynyt kesällä, joten nämä eivät ehtineet perille.

Onneksi seurakunnassa on muitakin tarvitsijoita, joten nämä sukat päätyvät jollekin yksinäiselle tai vanhukselle, joten toivottavasti tulevat kuitenkin käyttöön ja lämmittävät saajan jalkoja ja mieltä. :)
Neuloin sukat omalla Hilma- mallillani, koska ajattelin että käytännöllisimmät olisivat lyhytvartiset sukat jotka eivät saa puristaa tai olla liian tiukat. Halusin jotain perinteistä mutta samalla iloista ja värikästä; Hilmat siis.

Toivottavasti nämä sukat päätyvät kuitenkin jollekin, joka niistä ilahtuu. :)

1 kommentti: