13. syyskuuta 2017

Sydäntalvea syksyyn

Tämäkin tunika on ommeltu jo monta viikkoa sitten, mutta vasta tänään ehdittiin napsimaan siitä muutama kuva, kun olin kauppaan lähdössä tämä päällä.Kangas on ihana Nuppu Printin sydäntalvi, toinen suurista kuosirakkauksistani - joista kirjoitin edellisessä postauksessa. Halusin onnistua tämän kankaan kanssa varmuudella, joten kaavaksi valikoitui varma Ehta omilla muokkauksilla. Iso kuosi ei kaipaa mielestäni kaavalta mitään kikkailuja, vaan perusmalli tuo kauniin kuosin parhaiten esille. :) Helman kanssa arvoin pitkään että mitä sille teen, ja päädyin jälleen kerran pujottamaan helmakäänteeseen ohuen kuminauhan.Tämä kuosi on niiiin kaunis. Mulla odottaa ompelua sama kuosi myös turkoosina trikoona, ja aion kyllä tilata myös sitä alkuperäistä pinkkiä, koska se on ihan uskomattoman kaunis. Sen tilaamisen kanssa vähän vielä odottelen, kun muistelen että sitä olisi tulossa talveksi joustocollegena... :)

6 kommenttia:

 1. Kaunis mekko ja kaunis nainen 💖 Tuo kuosi on iiihaaana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Hanna kauniista sanoistasi! :) Tuo kuosi on kyllä <3

   Poista
 2. Ihana! Nuput on minulla toistaiseksi vielä kaukorakkauksia, mutta ehkä jossain vaiheessa (nyt menossa enempi tarveompelut ja kangasvarastojen hyvin hidas pienennys :D ).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mitenhän mäkin onnistuisin pienentämään kangasvarastoja... :D Kun ihania kankaita on niin paljon että uusiakin on vaan pakko saada... :D

   Poista
 3. Niin upea tunika! Miullakin Ehtakaava laatikossa, pitäisi vähän muokata itselle istuvammaksi. Eka versio oli liian tiukka käsivarsista ja liian reilu miehustasta. Millä tavalla sie oot muokannu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Emma! :) Yläosaa ja hihoja en ole muokannut ollenkaan, ne kerrankin istuu sellaisinaan mulle tosi hyvin - mutta lantio mulla on niin leveä suhteessa yläökroppaan että oon leventänyt kaavaa vyötäröstä alaspäin.

   Poista