17. syyskuuta 2017

Raitaa ja eläimiä

Perusvaatteiden teko jatkuu, sillä niille on tarvetta. :) Kaksi bodya syntyi hyväksi havaitulla kaavalla (Hedgehog body OB 4/2016, koossa 80 mutta reilusti pidennetyin hihoin), ja housut myös vanhalla tutulla housukaavalla (Streaky Legs OB 1/2015, koossa 80).

Kuviollisen bodyn kangas on Ainolan Retkellä - trikoota, ja raidallisen bodyn kankaat on Noshia. Raidallisessa bodyssa yhdistin kahta eriväristä, mutta samanlevyistä raitaa, ja lisäsin rinnukseen vielä taskunkin.
Housujen sininen kangas on joustocollegea, jonka löysin keväällä Eurokankaan palalaarista, ja polvien kuvat on leikattu Verson Puodin Ahman taika -trikoosta. Ne on kiinnitetty kankaalle kaksipuolisella tukikankaalla, ja tikattu ääriviivojen mukaisesti suoralla tikillä housunpolvien kohdalle. Housujen raitaresorit on muistaakseni PaaPiin resoria.

Aika kuviollisia on tämänkertaiset vaatteet, täytyis varmaan seuraavaksi ommella vähän yksivärisiäkin niin olis helpompaa yhdistellä... :D

2 kommenttia:

 1. Hyvinhän näitäkin yhdistelee! Ei ollenkaan liian sekasortoisen kirjavaa 😁
  Pitää kans kokeilla tuota tapaa "applikointiin". Viime yrittämä siksakreunoilla ei näyttänyt läheskään noin hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Tykkään kans kun tällainen applikointi näyttää niin selkeältä, ja ainakin toistaiseksi nää on pysyneet hyvin pesuissa ja käytössä. Toki oon pessyt housut vasta ehkä kolmisen kertaa, mutta ei oo menneet miksikään. :)

   Poista