2. lokakuuta 2017

Sielulintu
Nyt vihdoin mun suuri kangasrakkauteni Verson Puodin Sielulintu pääsi tunikaksi itselleni. Tämä on vaan niin upea kangas, että oikeaa kaavaa piti miettiä aika kauan. Päädyin sitten tekemään hihattoman tunikan Ommellisen mekkokaavaa pohjana käyttäen. Helmaa on lyhennetty reilusti, ja se on edestä lyhyempi kuin takaa.


Täytyis tehdä itselleni lisääkin tällaisia hihattomia tai lyhythihaisia tunikoita, koska tykkään käyttää syksyisin ja talvisin neuletakkeja. Taidanpa siis tietää mitä teen seuraavaksi keltaisesta Sielulinnusta... :)

4 kommenttia:

 1. Näyttää hyvältä, juuri sellaiselta neuletakin alle helposti sujahtavalta. Keltaisestakin tulee varmasti kaunis. :)

  VastaaPoista
 2. Näyttää tosi kivalta! :) Olen tehnyt samasta kankaasta tyttärelle bombertakin ja vähän tekisi mieli tehdä itsellenikin jotain. Tuohan on joustocollegea, miten se toimii tunikana käytännössä? Mulla on jemmassa Ommellisen babuska roses kangasta jc:na, mutta olen pohtinut onko se liian paksua tunikaan? Tuo on kyllä kiva idea tehdä hihaton versio! Siinä tuo jc ei varmaan haittaa ja kun itsekin olen suuri neuletakkien ystävä niin hihaton toimii taatusti paremmin kuin hihallinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sohvi! :) Tää kangas on trikoota, mutta mulla on kyllä mustaa Sielulintua joustocollegenakin odottamassa ompelua. Tunikanakin joustocollege toimii mun mielestä tosi hyvin, oon tehnyt useammankin ja ne on olleet ihan lempivaatteita käytössä. :) Vähän kapeammalla helmalla vaan teen jos teen jc:stä, kun se ei laskeudu yhtä hyvin kuin trikoo.

   Poista