29. tammikuuta 2018

Tasaraitaa

Nämä sukat neuloin jo syksyllä kummitytölleni ja hänen pikkuveljelleen. En tiedä ehtikö sukat käydä jo pieniksikin ennenkuin ne ehtivät tänne blogiin asti... ;D Toivottavasti sentään ei! On ne olleet siis syksystä asti jo käytössä, vaikka kuvat muistinkin käsitellä vasta nyt.

Neljävuotiaan kummitytön oma väritoive sukille tiedustellessani oli "pinkkiä tai jotain frozen-värejä", ja kuulemma nämä sukat oli olleet mieluiset.

Lankana molemmissa on Novitan 7 veljestä, vajaita jämäkeriä mitä löytyi mun lankakätköistäni. Ihan perussukat arkikäyttöön; tasaraitaa, joustin nilkassa ja tiimalasikantapää.Musta on tosi kiva neuloa raitasukkia, ja ne miellyttää mun silmääkin kaikessa yksinkertaisuudessaan. :) 

10 kommenttia:

 1. Suloisia sukkia. :) Raitasukissa on kyllä sitä jotain!

  VastaaPoista
 2. Kyllä vain. Raitasukat on niin jees. Tykkään itse niiden tekemisestä paljon enenmmän kuin yksiväristen. Ihania sukkia ja värejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo raitasukkia on kyllä paljon kivempi neuloa kuin yksivärisiä! :) Kiitos! <3

   Poista
 3. Samaa mieltä raitasukat on hienoja ja kauniita. Voi kun sormet syyhyää.

  VastaaPoista
 4. Raitasukat tuntuu jostain syystä etenevän nopeammin kuin yksiväriset :D Ehkä se johtuu siitä, että voi ajatella et "enää viis raitaa neulottavana" sen sijaan et "vielä kakskymmentä kerrosta"!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin mustakin! Ja mä ainakin neulon raitasukkia "vielä pari kerrosta" aina ennenkuin maltan lopettaa. :D

   Poista
 5. Sun blogi on ihana! Tämmöset raitasukat vois tehdä itsellekin pitkästä aikaa.

  VastaaPoista