17. kesäkuuta 2018

Kotimetsän kainalossa


Ompelin Verson Puodin juhannuksen ompelukerhon upeasta Kotimetsä- kankaasta itselleni äitiyspaidan. Tämä kangas on täyttä rakkautta, todella kauniit värit ja upea kuosi! Kuosi on Outi Virtasen käsialaa, ja tässä oli kyllä kangas jota odotin kangastehtaalta saapuvaksi malttamattomana, sillä kuosi oli niin upea jo tietokoneen ruudullakin. Pähkäilin pitkään että säästäisinkö kankaan syksyyn ja ompelisin siitä jotain vasta sitten kun vartalonmuotoni on lähempänä normaalitilaa, mutta en sitten malttanut odottaa vaan tein siitä itselleni raskaus-/imetyspaidan.

Kaavana testasin Jujunan äitiyskaavapaketin imetysluukullista mekkoa, jonka lyhensin topiksi. Meinasin ensin lisätä toppiin perhoshihat, mutta sitten totesin että tämä maha on riittävä statement- elementti asuun. ;) Ja koska tykkään käyttää neuletakkeja niin niiden alle toppi istuu paremmin ilman hihoja. Tämä kaava ei istu mulle parhaalla mahdollisella tavalla, vaan luukku jää liian alas - mikä aiheuttaa ryppyä yläosaan ja vyötärölle, mutta kyllä tämä käyttöön tulee. Jos vielä tätä kaavaa käytän, niin täytyy muistaa nostaa luukkua muutamalla sentillä istuvuuden parantamiseksi.

Ja kyllä - maha on jo melkoisen muhkea! Mulla kesti taas tosi pitkään että maha tuli ollenkaan esiin, ja sitten se tuntui pompsahtavan yhdessä yössä esille ihan kunnolla. :D Vielä puolivälissä raskauttakaan mahaa ei näkynyt juuri yhtään, mutta nyt 32. viikolla se kyllä näkyy ja tuntuu. :D Vajaa kaksi kuukautta h-hetkeen!


Saapa nähdä kuinka isoksi ehdin tuon mahan kasvattaa tällä kakkoskierroksella, kun ainakin itsestä tuntuu että viimeksi se olisi ihan loppuvaiheessa ollut samankokoinen kuin mitä se on nyt. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti