26. heinäkuuta 2018

Mun kolmekymppislahja itselleni


Päätin keväällä kolmekymmentä täyttäessäni, että ostan itselleni lahjaksi jotain ihanaa ja haaveilemaani - ehkä jonkun korun tai laukun. Halusin hankkia itselleni jotain ajatonta ja sellaista josta on iloa pitkäksi aikaa. Viime viikolla sitten ihan sattumalta facebook-kirpparilla tuli vastaan myynti-ilmoitus, joka sai sydämeni hypähtämään. Ihana pieni Furlan nahkainen laukku, käyttämättömänä mutta edulliseen hintaan, ja tosi kauniissa korallinpunaisessa sävyssä. Nyt on kaupat tehty, ja on tämä vaan ihana! :)


Laukku on tosi jämäkkä, uskon että tämä pysyy pitkään muodossaan. Muotoilultaan laukku on ajaton ja tyylikäs, joten en usko kyllästyväni tähän vuosienkaan saatossa. Kooltaan tämä on täydellinen niin juhliin, kuin kesällä kaupungille silloin kun mukaan tarvitaan vain kaikkein tarpeellisimmat. Täydellinen pieni väripilkku asuun. :)
En löytänyt googlettelulla tämän laukun nimeä, joten jos joku laukkutietäjä siellä on niin kerro ihmeessä mikä tämä malli on nimeltään. :) Muotoilu viittaisi vähän Metropolis -laukkuihin, mutta en onnistunut löytämään netin syövereistä tätä mallia. Ihana joka tapauksessa! Uskon, että meillä tulee olemaan pitkä yhteinen tulevaisuus. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti