3. tammikuuta 2019

Tuttinauhoja




Tilasin jo pian Samuelin syntymän jälkeen silikonihelmiä tuttinauhoja varten, mutta vasta nyt sain ne tehtyä. Samuelhan ei mikään tutinsyöjä ole, että en nyt tiedä kuinka tarpeellisia nämä on - mutta söpöjä ainakin. :D Samuel kyllä syö sormiaan nukkuessaan, joten yritän sinnikkäästi vaihtaa niitä tuttiin, joten tutti on hyvä olla mukana kaukalossa ja vaunuissa. Tein siis kaksi tuttinauhaa, toisen keltaisin tehostein ja toisen mintunvärisin tehostein. :)



Solmuina käytin Palomar- solmua, jotka totesin hyviksi ja pitäviksi jo pari vuotta sitten kun tein tuttinauhat Juliukselle. Kaikki tarvikkeet tilasin Pikkumuru - verkkokaupasta, ja nuo helmet ovat siis kaikki elintarvikehyväksyttyä laatua, eivätkä sisällä PBA:ta, PVC:tä tai flataatteja.

Näitä on kyllä kiva väkertää. :) Tuttinauhoja tehdessä on hyvä muistaa turvallisuusmääräykset; helmien ja tarvikkeiden täytyy olla turvallisia, solmujen ja narujen lujia ja pitäviä, eikä ketjun kokonaispituus saa olla liian pitkä jottei siitä koidu vaaraa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti