13. heinäkuuta 2019

Yksi lempikaavoista


Mun ehdoton lempparikaava vauvan pöksyihin on Jujunan Niklas- housut Basic for babies- kaavapaketista. Jos oikein laskin omista instakuvistani niin oon ommellut tällä kaavalla vuoden sisään 25 housut. :D Tää vaan istuu hyvin, näyttää hyvältä ja on mukava sekä nopea ommeltava.

Nämä ylemmän kuvan housut tein juuri Samuelille, koossa 74. Samuel oli kylläkin jo reilu kuukausi sitten 10 kk neuvolassa jo 77 cm pitkä, mutta tämä kaava on sen verran reilua mitoitusta ja poika niin hoikkanen että tämä koko alkaa vasta nyt olla sopiva. Molemmat kankaat resoreineen on Verson Puodilta.

Samalla kaavalla tein myös keväällä parit pöksyt vauvalahjaksi pienelle tytölle, koossa 56. Olipa kiva ommella noin pieniä, ne kun syntyvät niin pienestä kangaspalastakin että sain hyödynnettyä tuon ihanan Verson Puodin Kotimetsä- trikoon jämäpalan näihin pöksyihin. Toisten housujen kultapallotrikoo on puolestaan Metsolan alepala jonka ostin talvella. Kuvasinkin housut jo silloin huhtikuussa, kuten kuvien koivunoksista huomannee. ;) Nyt kuitenkin sain vihdoin kuvat tänne blogiin asti. :DOnko teillä jotain suosikkikaavoja joihin palaatte uudelleen ja uudelleen? Mulla on moniakin! Kaavojen piirtäminen ei oo mun suosikkiasiani tässä ompeluharrastuksessa, joten kun löydän hyvän kaavan niin mieluusti ompelen samalla kaavalla monia vaatteita. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti