11. lokakuuta 2010

Oulun Kädentaitomessut

Lähdettiin vähän extempore Annan kanssa Ouluun kädentaitomessuille. Eilen oli aika kamala ajosää koska satoi vettä (sekä välillä räntää ja taisi tulla rakeitakin yhdessä välissä) ja oli aivan hirveä myräkkä-ilma muutenkin, mutta reissu meni hyvin ja kannatti lähteä! :)

En ole ennen ollut käsityömessuilla, joten odotin ehkä hieman liikoja. Kuvia messuilta ei tullut otettua, mutta kivoja juttujahan siellä näkyi. :) Kirja-osasto oli vähän pettymys, mutta askartelukojut ja lankakojut oli ihania. Muutamia hauskoja myyntikojujakin tuli eteen, ja monta nettikauppaa joissa täytyy vierailla. 

Parasta antia oli kuitenkin seura, hauska matka ja se, että käytiin yllättämässä ystävä ilmaantumalla ovelle! :)

Messusaaliini jäi yllättävän pieneksi. Iski pihiys pahemman kerran. :D Mutta kyllä sieltä jotain kivoja juttuja tarttui mukaan!


Keskikokoisia kukkaronkehyksiä (olisin halunnut pieniäkin, mutta niitä ei ollut missään. :/ ) Tildan kangasta, pari leimasinta ja punainen leimasintyyny.

Ihania makuhunajia pikkupikkupurnukat! Nää on varmasti ihan huippuja vaikka jäätelön tai vohvelien päällä, tai vaikka teessäkin! :)

Ja karkkisaippuoita! Nää tuoksuu yhtä ihanalta kuin näyttääki! 

Aika maltillinen saalis vai mitä? :D Ihmettelen vaan että missä kaikki langat on? Miten en ostanut yhtään lankaa? :O En tajua. Silittelin ihania vyyhtejä monessakin paikassa, ja ajattelin että lopuksi katson mitä ostan, ja sitten unohdin! No, saa sitä lankaa onneksi muualtakin. Ihan tyytyväinen olen saaliiseeni, ja myös siihen että se pysyi järjellisissä rajoissa. :D

Ps. Vielä on aikaa osallistua arvontaani!

2 kommenttia:

  1. Tuo hunaja on aivan ihanaa. Olen myös ostanut sitä messuilta.. Ja valloittavat saippuat, raaskiiko noita edes käyttää;)

    VastaaPoista
  2. Joo niin on! Ja nää saippuat on kyllä sellasia että niitä täytyy varmaan vaan ihastella ja haistella.. :D Ja laittaa kylppäriin koristeeks. :P

    VastaaPoista