25. maaliskuuta 2011

Kivoja keltaisia


-Apteekista ostetut Natuviven käsirasva ja vartalovoide on aivan lemppareita tällä hetkellä, hoitavuuden lisäksi niissä on aivan jumalaisen ihana tuoksu. Tätä tekis mieli syödä, ihan oikeasti!

-Iltatee, päiväkahvi ja kaikki muukin maistuu vielä paremmalta muumimukista. Ja yksi kestosuosikeista teeksi on kamomilla, hunaja & vanilja, ihan sellaisenaan.

- Virkistävä kasvonaamio virkisti heti ainakin mieltä, mutta itseruskettavaan kasvovoiteeseen en ole uskaltanut vielä koskea vaikka se houkuttelisikin. Onko kellään kokemuksia tuon käytöstä?

- Pääsiäismunien syönti on nyt aloitettu! Hillitysti tosin.

- Bohnanza on lautapeleistä (tai no täähän on korttipeli) meillä yksi ihan kestosuosikeista. Jos pidätte lautapeleistä mutta ette ole vielä tutustuneet tähän niin tehkää se nyt!

- Mittanauha houkuttelisi ompelemaan, mutta ei ole ollut aikaa. Onneksi silti on aikaa virkata aina silloin tällöin yksi pirteä isoäidinneliö lisää.

- Viimeisimpänä on pakko mainita vielä yksi kiva keltainen asia joka puuttuu kuvakollaasista, mutta jonka voitte nähdä kurkistamalla ikkunasta. Aurinko!

Aurinkoista loppuviikkoa!

4 kommenttia:

 1. Piristävä kollaasi! Miun lempimuumimuki on mymmeli<3

  VastaaPoista
 2. Emma: Mymmeli on kyllä hieno! Sitä en vielä kyllä omista. Mun oma lemppari on ehkä Tiuhti ja viuhti. :)

  VastaaPoista
 3. ihanan pirteää.
  muumimukit on ihania!

  VastaaPoista