4. toukokuuta 2011

Helppoa kauraa

Ompelukone oli ehtinyt kerätä aikamoisen pölykerroksen. En edes muista milloin viimeksi oon ehtinyt sillä ommella. :D Ompeluintoa kyllä olis ja aika monta asiaa odottaakin jo ompelukoneen jalan alle pääsemistä.

Tällä kertaa ompelukoneesta pyyhittiin pölyt, että sain ommeltua tilaustyönä yhden kauratyynyn lisää. Kohta täytyy kiikuttaa paketti postiin, että ehtii varmasti perjantaiksi perille, tilaaja kun tilasi tämän äitienpäivälahjaksi. :)


Vaaleanpunaista ruutukangasta ja sydännauhaa, aika turvallinen valinta äitienpäivälahjaksi menevään tyynyyn, varsinkin kun en tunne lahjan saajaa.

Tänään sain vihdoin yhden painolastin pois harteiltani, kun vein opinnäytetyöni tarkistettavaksi opinnäytetyön ohjaajilleni sekä äidinkielen opettajalle. Takaraivossa on vaivannut jo pitkään monta muuta tekemätöntä hommaa, nyt vihdoin ehtii niihinkin paneutua! :)

4 kommenttia:

  1. Miullekin kelpais tuollanen sunnuntaina, kaunis ja tuikitarpeellinen!

    VastaaPoista
  2. Emma: kiitos :) Tuollainen on kyllä superkätevä! Täytyis tehdä itsellekin. Nää on taas näitä juttuja joita on tehnyt kyllä puolelle suvulle, mutta oma kappale vielä puuttuu. :DD

    VastaaPoista
  3. Jag har precis lagt din webbsida till mina favoriter. Jag gillar att läsa dina inlägg. Tack!

    VastaaPoista