11. toukokuuta 2011

Reilua

Ilmeisesti äitienpäiväkukkia oli paikalliseen cittariin tilattu vähän turhan suuri määrä, koska tänään oli tarjouksessa iso määrä reilun kaupan preeriaruusuja euron kimppuhintaan. :D

Piti hieraista silmiä parikin kertaa että voiko hinta olla oikein, kun kukissa on vielä iso määrä nuppujakin jäljellä. Mutta kyllä se oli. Pakkohan niitä oli sitten kauppareissulla mukaan napata. :)


Tällä viikolla voisi jo hakea parvekkeelle kukkia ja hyötykasvejakin, täytyisi vaan päättää että mitä sitä haluaa. Ainakin tomaatteja hankitaan kuten edellisinäkin vuosina, mutta ajateltiin ehkä kokeilla kurkkuakin. Mansikkaakin haluaisin, ja salaattia sekä yrttejä.. :) Ihanaa kun on niin tilava parveke että täällä voi viljellä minipuutarhaa. :D

psst. Muodin huipulle- sarjan voitti mielestäni ihan oikea henkilö, kaikkihan ne finalistit oli lahjakkaita mutta Linda ansaitsi kyllä voittonsa! :)

5 kommenttia:

 1. Ihania kukkasia!

  Ihanalta kuulostaa nuo parvekekasvisuunnitelmasi :). Muistathan, että ainakin kurkut ovat melkoisen arkoja hallalle. Ne kannattaa siis laitella vähän myöhemmin, ellet sitten nostele tarpeen tullen sisälle tai harsottele kylminä öinä.

  VastaaPoista
 2. Voi voi, spoilasit. Mutta toivoinkin Lindan voittoa :) Täytyypä tänään katsella, millasilla asuilla hän voitti. Mahtava ruusukimppu!

  VastaaPoista
 3. Upea kimppu, kyllä kannatti ostaa tuollainen silmänilo.
  Missasin myös finaalin, mutta suosikki voitti siis;-))m

  VastaaPoista
 4. Pieni Lintu: :)

  Maikki: Kiitos vinkistä! Enpä tajunnutkaan että kurkut ovat tomaatteja arempia hallalle. Tomaatteja kun meillä on ollut parvekkeella jo kahtena vuonna ja aina on äitienpäivän jälkeen jo istutettu, eikä ole tarvinnut peitellä tai sisään nostella. Mutta hyvä tietää että kurkku on tarkempi niin muistaa sen nostaa ainakin sisään kylmempinä öinä jos sekin nyt jo ostetaan. :)

  Elmeri: Voi anteeksi! :/ Ei ollut tarkoitus spoilata. No, onneksi ainakin toivomasi voitti! ;D

  Mervi: Joo ehdottomasti kannatti. :) Jos missasit finaalin niin sarjan nettisivuilta voi katsoa ainakin mallistot läpi! :)

  VastaaPoista