17. maaliskuuta 2012

Carte postale


Käytiin pitkästä aikaa Iskussa haaveilemassa uusista huonekaluista, ja toteamassa että meillä on liian kallis maku, jatketaan säästämistä. :D

Yksi ostos lähti kuitenkin mukaan. Suloinen pieni puutarjotin sohvapöydälle. Hintaa oli vaan kymppi, enkä saanut tuosta silmiäni tai käpäliäni enää irti kun sen kerran näin.


Noita oli kahta kokoa, ja me päädyttiin tuohon pienempään. Se olikin oikea valinta, sillä isompi olisi ollut meidän sohvapöydälle liian iso. Tuo on siis puinen valkoiseksi maalattu tarjotin, jossa on pohjalla lasi ja lasin alla kangas.Nyt tarjottimella majailee kaukosäädin (yksi niistä... ööö... neljästä??), ja suloinen pieni peltipurkki joka sisältää maailman ehkä suloisimpia mukinalusia.

Tarjottimesta innostuneena ostin tuohon sen alle vielä tänään uuden pellavanvärisen kapealla pitsillä reunustetun liinan, joka sopii tarjottimen kanssa yhteen kuin ne olisi toisiaan varten tehty. Se liina ei kuitenkaan ole kuvassa, koska tarjottimestahan piti napsia kuvat heti eilen kun sen kotiutin.

Mukavaa lauantai-iltaa!

3 kommenttia:

  1. Onko tuo semmonen että sinne voi ite vaihtaa lasin alle jotain? Kaipailisin jotain sellasta :)

    VastaaPoista
  2. Tuuli, juu tuo on kyllä ihana :)

    Inka, eipä ole. :/ Tuo lasi on tuossa kiinteästi, ei siis pysty nostamaan lasia pois. Ainakaan rikkomatta mitään.. Sellainen olis kyllä kiva, sais vaihtaa lasin alle kollaaseja milloin mistäkin!

    VastaaPoista