30. marraskuuta 2012

Joulutähti

Marraskuun Sinellin DT-työnäni syntyi simppeli mutta mielestäni kuitenkin näyttävä kortti.


 Joulutähti on stanssattu Sizzixin stanssilla, ja kohokuvioitu samassa paketissa tulleella kohokuviointitaskulla. Stanssasin joulutähdet sekä valkoisesta että punaisesta kartongista, ja asettelin ne päällekkäin saadakseni vähän kolmiulotteisuutta ja näyttävyyttä korttiin.

Joulutähden keskustan koristelin puolihelmillä, ja korostin kuviota vielä kullansävyisellä kimalleliimalla. Kokeilin korttiin pohjaksi vaikka minkälaisia kuviopapereita, nauhoja ym. koristeita, mutta lopulta päädyin simppeliin ratkaisuun. Joulutähti tuli parhaiten esille pelkällä yksivärisellä helmiäiskartongilla, ja kokeilujen jälkeen tuntui, että muut koristeetkin olivat turhia. Iso ja näyttävä joulutähti näyttää kortissa mielestäni parhaalta, kun se saa loistaa yksinään kortin päätähtenä. :)


Tämä työ jääkin ainakin toistaiseksi viimeiseksi Sinellin DT-työkseni. Sinellin Design Teamissa puhaltavat uudet tuulet, kun Miia Girsen siirtyy Design Teamin vetäjäksi, ja Sinellin blogissa onkin nyt uuden Design Teamin haku käynnissä. Itse en aio enää mukaan hakea omien kiireideni vuoksi. Aika ei vain riitä kaikkeen, joten omalta osaltani tämä tuli nyt ihan hyvään saumaan. :)

Jos vähänkään kiinnostaa niin suosittelen ehdottomasti hakemaan mukaan, DT- teamissa mukanaolo oli erittäin mukava kokemus! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti